Με βίντεο απαντά η ΝΔ στο νέο σποτ του Μαξίμου: Δεν σας χαρίζουμε μία πολιτική που εισηγηθήκαμε πρώτοι

Με βίντεο απαντά η ΝΔ στο νέο σποτ του Μαξίμου: Δεν σας χαρίζουμε μία πολιτική που εισηγηθήκαμε πρώτοι

«Τολμήστε κ.Τσίπρα στο επόμενο βίντεό σας να εξηγήσετε γιατί δεν δώσατε στους Έλληνες τους εξωτερικού δικαίωμα ψήφου από τον τόπο διαμονής τους», αναφέρει το σποτ της Νέας Δημοκρατίας

4506007
Με βίντεο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στο αντίστοιχο της κυβέρνησης για τη Β' Αθηνών με πρωταγωνιστή τον Πάνο Σκουρλέτη.

Το βίντεο της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζει τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή, και αναφέρει: δεν σας χαρίζουμε μία πολιτική που πρώτοι εμείς εισηγηθήκαμε πριν από δύο χρόνια. Με την ψήφο της ΝΔ το σπάσιμο των μεγάλων εκλογικών περιφερειών γίνεται πράξη από τις επόμενες εκλογές. Τολμήστε κ.Τσίπρα στο επόμενο βίντεό σας να εξηγήσετε γιατί δεν δώσατε στους Έλληνες  του εξωτερικού δικαίωμα ψήφου από τον τόπο διαμονής τους».


.


Στο σποτ του Μαξίμου ο κ. Σκουρλέτης βρίσκεται πάνω από ένα χάρτη στο γραφείο του και μοιράζει τη Β' Αθηνών σε νέες περιφέρειες.

Κλείσιμο
Μιλώντας στους πολίτες, υποστηρίζει ότι το μέτρο της κατάτμησης βοηθά να σπάσουν οι βαρονίες που ήταν εμπόδιο για τη διαίρεση της περιφέρειας, ενώ διευκολύνει τη λογοδοσία των βουλευτών.

Το σποτ κλείνει με τη φωνή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα που επαναλαμβάνει το γνωστό μότο: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης