ΑΝΕΛ: Πρώτα θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα και μετά θα κάνει δήλωση ο Καμμένος

ΑΝΕΛ: Πρώτα θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα και μετά θα κάνει δήλωση ο Καμμένος

Η αλλαγή του αρχικού προγραμματισμού δείχνει το αλαλούμ που επικρατεί στους κόλπους του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου

anel-sinerdrias-ko
Το αλαλούμ που επικρατεί στις τάξεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετά την καταψήφιση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία στο Σκοπιανό επιβεβαίωσε η αλλαγή του προγραμματισμού σχετικά με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου από τη Βουλή.

Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι πρώτα θα γίνει η δήλωση του προέδρου του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου και μετά θα ακολουθούσε η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. λίγο πριν τις 12:30 έγινε γνωστό ότι θα προηγηθεί η έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των
ΑΝΕΛ
 μετά τα έντονα συμπτώματα κατάρρευσης που παρουσιάζουν οι δομές του κόμματος λόγω της συμφωνίας για το «Σκοπιανό
».

Κλείσιμο
Πηγές υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα επιχειρήσει να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να υποστήριξε σε προηγούμενη συνεδρίαση της ΚΟ ότι η κυβέρνηση παρέδωσε το όνομα στα Σκόπια για να πάρει γενναία μείωση του δημόσιου χρέους.

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνεδρίαση κυριάρχησε ο προβληματισμός από την πίεση, όπως περιγράφηκε, που υφίστανται τα στελέχη του κόμματος στην επαρχία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά εξέφρασε τη διαμαρτυρία της, καθώς όπως φέρεται να είπε, δεν δέχθηκε αποδοκιμασίες στο μέγεθος που μεταδόθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης