ΝΔ: Οι εικόνες της Τούμπας στέλνουν μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία καχεκτική Δημοκρατία

ΝΔ: Οι εικόνες της Τούμπας στέλνουν μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία καχεκτική Δημοκρατία

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση από Όλγα Κεφαλογιάννη, Γιάννη Ανδριανό και Ιάσωνα Φωτήλα - Μίλησαν για μία κυβέρνηση ανίκανη να εφαρμόσει κανόνες και το κράτος δικαίου

ΝΔ: Οι εικόνες της Τούμπας στέλνουν μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία καχεκτική Δημοκρατία
Τις ευθύνες της κυβέρνησης για τα έκτροπα του γηπέδου της Τούμπας και την είσοδο του οπλισμένου Ιβαν Σαββίδη επισημάνει η Νέα Δημοκρατία στην Βουλή.

Με αφορμή συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για τον Πολιτισμό η κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη υπογράμμισε «Οι χθεσινές εικόνες τραυματίζουν για ακόμα μία φορά τη χώρα. Δίνουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία καχεκτική Δημοκρατία, με μία κυβέρνηση ανίκανη να εφαρμόσει κανόνες και να εφαρμόσει το κράτος δικαίου».

Επίσης ο κ Γιάννης Ανδριανός κάλεσε την κυβέρνηση να δράσει στοχευμένα για να βγάλει τον ποδοσφαιρικό αθλητισμό από το τέλμα.

Ευθύνες στον αρμόδιο υφυπουργό επέρριψε ο κ Ιάσωνας Φωτηλας λέγοντας «ο κ. Βασιλειάδης για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και έναν φίλαθλο που πέταξε ρολό από ταμειακή μηχανή και τραυμάτισε τον προπονητή είχε πει: «από έναν ηλίθιο μία ομάδα κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα».

Εγώ για τα χθεσινά θα πω… « από έναν άλλο κύριο (φωτογραφίζει Σαββίδη) -  το χαρακτηρισμό το αφήνω στον κ. Βασιλειάδη -  μια χώρα κινδυνεύει να χάσει την αξιοπρέπειά της.
Κλείσιμο

Όμως η αμετροέπεια που έδειξε ο συγκεκριμένος κύριος  χθες δεν είναι τυχαία είναι η ίδια που καθημερινά σχεδόν δείχνουν υπουργοί και κυβερνητικά στελέχη. Αμετροέπεια και καθεστωτισμός. Αυτό ζούμε σήμερα. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και στον αρχηγό της  ομάδας για τη χθεσινή τους στάση και τα ήθος που έδειξαν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης