Σουλτς: Ενημερώνει Μέρκελ και Ολάντ για τις προθέσεις του Τσίπρα

Σουλτς: Ενημερώνει Μέρκελ και Ολάντ για τις προθέσεις του Τσίπρα

«Συμφωνήσαμε σε πολλά θέματα, ενώ σε κάποια άλλα θέματα οι συζητήσεις πρέπει να συνεχιστούν» δήλωσε χθες μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Σουλτς: Ενημερώνει Μέρκελ και Ολάντ για τις προθέσεις του Τσίπρα
Και ενώ σήμερα ο Ολλανδός επικεφαλής του Eurorgoup Γερούν Ντάισελμπλουμ επισκέπτεται την Αθήνα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, μετά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, αργά το απόγευμα θα ενημερώσει από το Στρασβούργο τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρασουά Ολάντ για τις επαφές που είχε με τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Στη συνάντηση, ο κ. Σούλτς θα κάνει γνωστές στους δύο ηγέτες τις προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους δανειστές της.
Κλείσιμο

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Σουλτς δήλωσε χθες, Τετάρτη, ότι «συμφωνήσαμε σε πολλά θέματα, ενώ σε κάποια άλλα θέματα οι συζητήσεις πρέπει να συνεχιστούν». «Βεβαίως θα υπάρξουν και διαφωνίες στη συζήτηση», ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης