Μοσκοβισί: Αν θέλει ο Τσίπρας να με δει, ας έρθει στις Βρυξέλλες

Μοσκοβισί: Αν θέλει ο Τσίπρας να με δει, ας έρθει στις Βρυξέλλες

«Δεν επιβάλλουμε λιτότητα, θέλουμε πιο ανταγωνιστική οικονομία. Αυτό δεν είναι λιτότητα, είναι εκσυγχρονισμός»

Μοσκοβισί: Αν θέλει ο Τσίπρας να με δει, ας έρθει στις Βρυξέλλες
Πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και οι μεταρρυθμίσεις, αλλιώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο Grexit, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Πιερ Μοσκοβισί, επίτροπος Οικονομικών της ΕΕ, στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ενώ εξήγησε γιατί δεν συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας ήθελε να με συναντήσει και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, αλλά αυτή ήταν μία επίσκεψη εργασίας», εξήγησε ο Μοσκοβισί και πρόσθεσε αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Αν θέλει να με δει στις Βρυξέλλες, είναι ευπρόσδεκτος».

Κλείσιμο
Επιπλέον, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός θα επιλέξει τους αντιπροσώπους του και εμείς θα συζητήσουμε με την επόμενη κυβέρνησης. Δεν έχω προτίμηση σε κυβέρνηση».

Ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων σημείωσε πως «υπάρχει δημοσιονομικό κενό. Δεν επιβάλλουμε λιτότητα, θέλουμε πιο ανταγωνιστική οικονομία. Αυτό δεν είναι λιτότητα, είναι εκσυγχρονισμός», ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη ανέφερε: «Δεν επιθυμώ Grexit, αυτή δεν είναι λύση. Πρέπει να μείνει εντός ευρώ η Ελλάδα γιατί μένει δυνατή στην Ευρωζώνη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης