Σέβη Βολουδάκη: «Θαυμάζω την κάθε γυναίκα που ενώ όλα γύρω της καταρρέουν εκείνη σηκώνεται»

Σέβη Βολουδάκη: «Θαυμάζω την κάθε γυναίκα που ενώ όλα γύρω της καταρρέουν εκείνη σηκώνεται»

Εκλογές: Η υποψήφια βουλευτής στα Χανιά με τη Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο μιας σύγχρονης καμπάνιας για τις εκλογές, δέχτηκε ερωτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 

sevi-voloudaki-photo
Η υποψήφια βουλευτής στα Χανιά με τη Νέα Δημοκρατία Σέβη Βολουδάκη, στο πλαίσιο μιας προσεγμένης και σύγχρονης προεκλογικής καμπάνιας, πραγματοποίησε «ειδική εκδήλωση» όπου και δέχτηκε ερωτήσεις ψηφιακά και διαδικτυακά. Οι ερωτήσεις πολλές και όλου του εύρους των ενδιαφερόντων.

Η υποψήφια, που χαρακτηρίζεται για την κατάρτισή της, την ανθρωπιά και την ειλικρίνειά της απάντησε για όλα. Ανέδειξε ως αγαπημένο της σημείο στα Χανιά «τα Ταμπακαριά που έχουν ένα μοναδικό ρομαντισμό», για τη μεγαλύτερή της έγνοια που φυσικά είναι τα παιδιά της, αλλά και το αγαπημένο της χόμπι που είναι η φωτογραφία. Δήλωσε τυχερή για την «κολλητή της φίλη» αλλά και τον αγαπημένο της χυμό πορτοκάλι και τη διαδικασία του βουρτσίσματος των δοντιών των παιδιών πριν τον ύπνο.

2015bf47-d6de-47d3-9662-25c0a26a93c1


Κλείσιμο
Και αφοπλιστικά με δύο απαντήσεις περιέγραψε αυτό που πραγματικά είναι: «Θαυμάζω την κάθε γυναίκα που ενώ όλα γύρω της καταρρέουν, εκείνη βρίσκει το κουράγιο να σηκωθεί και να σηκώσει μαζί της και όσους έχουν "πέσει" δίπλα της». Και βέβαια, «η ιδέα της συμπερίληψης των πάντων ειδικά στη νεολαία. Όλες και όλοι παντού. Κανένας πίσω, ποτέ και πουθενά». Τελικά, στα social υπάρχουν και λουλούδια.

Μερικές από τις ερωτήσεις που δέχτηκε:

QA1

QA3


QA4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης