
Πληρωμένες δημοσκόπησεις που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα σε καμία περίπτωση. Το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που διαχειρίζονται τις πραγματικές απαντήσεις. Δεν τσιμπάνε να ξέρετε. Έχουμε ξυπνήσει. Αν ξαναψηφίσω δεξιά να μου κοπεί από τη ριζα
απολίθωμα του Στάλιν. Συμφωνώ όμως ότι τα ποσοστά δημοσκοπήσεων είναι μούφα. Του συριζα είναι τώρα σίγουρα 8-9% και κατεβαίνει.
Εχεις απόλυτο δίκιο. Σωστές δημοσκοπήσεις ήταν του Βερναδάκη το 19, που έλεγε του άχαστου ότι προηγείται με μικρή διαφορά στις εκλογές. Το ότι όπου και να γυρίσεις ο κόσμος φτύνει τον Τσίπρα και την συμμορία του, μην το παίρνεις στα σοβαρά. Εσύ έχεις δίκιο.
Ε "ΤΌΤΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ! ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΏΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ; ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ.... ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΆΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
Βελοπουλος και ξερό ψωμί, και ας του κάνουν και βρώμικο πόλεμο, είναι ο μόνος που αγαπάει τον τόπο
Το ριξαμε στο γουρλωματη μπας και γλυτωσουμε κανα συνορο απ το ζαβο και την φαγαμε απο κει που δεν το περιμεναμε..θαχει ενδιαφερον στις επομενες εκλογες..
Μονο άνεγκεφαλοι μπορούν να πιστέψουν οτι το κόμμα που δεν κυβερνα εχει μεγαλη φθορά, συγκεκριμένα έπεσε από το 32% στο 20! Ενω το κόμμα που κυβερνα δεν έχει την παραμικρή φθορά, δεν έχασε ούτε μια ψήφο!! Αντιθέτως εχει.. ανεβάσει τα ποσοστά του ! Και μη ξεχνάμε η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές με 8,5%.Τι το εντυπωσιακό έκανε η ΝΔ για να πάει από το 8,5 στο 19%;;; Οτι εγκατέλειψε τις ευπαθείς ομάδες, τις ευάλωτες, τους ανέργους τα ΑμεΑ, ακόμα και τους χαμηλοσυνταξιούχους τους πέταξε ΕΞΩ από κάθε βοήθεια; Μήπως κερδίζει ψήφους από Τι το εντυπωσιακό έκανε η ΝΔ για να πάει από το 8 στο 19%;;; Οτι εγκατέλειψε τις ευπαθείς ομάδες, τις ευάλωτες, τους ανέργους τα ΑμεΑ, ακόμα και τους χαμηλοσυνταξιούχους τους πέταξε ΕΞΩ από κάθε βοήθεια. και εργαζόμενους που κλαίνε με μαύρο δάκρυ;;
Προφανώς εσύ δεν ανήκεις στην κατηγορία των ανεγκέφαλων! Για αυτό και καταλαβαίνεις γιατί όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν περίπου την ίδια εικόνα! Εκείνο που σου διαφεύγει όμως είναι ότι οι ψηφοφόροι δεν έχουν ξεχάσει τους ανεκδιήγητους Πολάκη,Καρανίκα,Τριανταφυλλίδη,Ζουράρι, Καμμένο,Κουϊκ,Παπακώστα,Αυλωνίτου,Παπαχριστόπουλο,Καρακώστα και πολλά άλλα αστέρια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ,που με αρχηγέτη τον αρχικαταληψία Τσίπρα καθόριζαν την πορεία της χώρας! Όπως επίσης τα αστέρια της δημοσιογραφίας Ακριβοπούλου,Κοτρώτσο,Παπαδημητρίου,Καψιώχα, Αρβανίτη,Γιαννούλη κ.ά ,οι οποίοι από τις συχνότητες της ΕΡΤ έκαναν προκλητική προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτά τα ολίγα για προβληματισμό.
Ότι και να λένε οι δημοσκοπήσεις η ουσία είναι ότι πολύς κόσμος ειναι στα κάγκελα. Εγω και η γυναίκα μου ψηφίσαμε για πρώτη φορά ΝΔ και τωρα κλαίμε με μαύρο δάκρυ.. Σύντομα θα κλείσουμε την επιχείριση που έχουμε 16 χρόνια. Βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας... Τι να πω.. Μονο μια συγνώμη στα παιδιά μας..
Ακριβώς φίλε το ίδιο και εμείς. Και μας λένε και ζαιους από πάνω. Όποιος κατακρίνει τη κυβέρνηση είναι ζαιους.Ωραιεςστιγμες ζούμε.Εβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου που λένε. Ας πρόσεχαν. Οτι και να μου πείτε έχετε δίκιο...
Φίλε εμένα το μαγαζί μου είναι κλειστό 10 μήνες. Θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα; Ναι. Αλλά δυστυχώς η εστίαση είναι στο μάτι του κυκλώνα παγκοσμίως. Δε νομίζω να πιστεύεις ότι με Αλέξη, Τσακαλώτο και Πολάκη στην κυβέρνηση, θα πήγαιναν καλύτερα τα πράγματα.
Κλαιτε,αλλα κλαιτε για τα μαυρα χαλια του Συριζα, που σε μολις 1,5 χρονο κατεβηκε απο το 36% στο μισο,στο 18%, στις αντικειμενικες δημοσκοπησεις που εχει διενεργησει και φυλαει ο ιδιος οΣυριζα! Ενω για τα μαγαζια κλπ δραστηριοτητες,σταματηστε τα συριζαιικα ψεματα σας,γιατι ο Μητσοτακης με επιδεξιους χειρισμους περιορισε στο ελαχιστο τις ζημιες,. . . και μην ξεχνατε οτι εχουν και αλλοι μαγαζια, και. . . γινεστε κ α τ α γ ε λ α σ τ ο ι !
ΝΔ 44,6% στους ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν ξέρατε ποιο κόμμα πάτε να ψηφισετε; τώρα το μάθατε!!!
Ακομα δεν εχετε καταλαβει εκει στο Μαξιμου γιατι πεφτετε στις δημοσκοπησεις Ακομα ;;Με λενε Χαρδαλια
Μετά και την καταγγελία της Μπεκατωρου οτι βιάστηκε αποδυκνυεται οτι η νδ δεν είναι κόμμα αλλά ποινικό μητρώο!