Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Εκτός ημιτελικών στα 200μ για ένα χιλιοστό η Σπανουδάκη - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Εκτός ημιτελικών στα 200μ για ένα χιλιοστό η Σπανουδάκη - Δείτε βίντεο

Καλή εμφάνιση από την Σπανουδάκη που τερμάτισε σε χρόνο 23.16, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά για ένα χιλιοστό

σπανουδακη
Σε σειρά… φωτιά έτρεξε η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα προκριματικά των 200 μέτρων και από πραγματική ατυχία έμεινε εκτός τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η πρωταθλήτρια των σπριντ από την έβδομη διαδρομή προσπάθησε να κάνει μια καλή επίδοση και να είναι στις αθλήτριες που έστω μέσω χρόνου θα μπει στα ημιτελικά.

Εφυγε καλά από τον βατήρα και τερμάτισε στην πέμπτη θέση με χρόνο 23.16, κάνοντας μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Δεν ήταν αρκετή όμως να την βάλει στα ημιτελικά καθώς για ένα... χιλιοστό έμεινε εκτός! Στα ημιτελικά περνούσαν οι τρεις καλύτεροι χρόνοι και ως τρίτη πέρασε η Ιταλίδα Χούπερ που έκανε επίσης 23.16, αλλά με .151 στα χιλιοστά έναντι .152 της Σπανουδάκη, που με αυτή την λεπτομέρεια έμεινε εκτός συνέχειας.

Πρώτη ήταν η Φρέιζερ-Πράις με 22.22, ενώ έκπληξη έγινε από την Μασιλίνγκι από τη Ναμίμπια που ήταν δεύτερη με 22.63. Πέρασε τρίτη η Σχίπερς με 23.13. Εκπληξη ο αποκλεισμός της Τζαμαϊκανής Τζάκσον.



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:


Συγκλονιστικός ο Χάμιλτον: «Όλα έγιναν θολά στο βάθρο, ο κορωνοϊός με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα» - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποθεωτική υποδοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου στο «Ελ. Βενιζέλος» - Δείτε βίντεο

Δύσκολη νύχτα με την πυρκαγιά στη Ρόδο: Σε τρία μέτωπα η φωτιά - Νέο μήνυμα ετοιμότητας από 112 για Μαριτσά και Καλυθιές - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ