Συγκλονιστικός ο Χάμιλτον: «Όλα έγιναν θολά στο βάθρο, ο κορωνοϊός με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα» - Δείτε βίντεο

Συγκλονιστικός ο Χάμιλτον: «Όλα έγιναν θολά στο βάθρο, ο κορωνοϊός με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα» - Δείτε βίντεο

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του γκραν πρι της Ουγγαρίας, ο  36χρονος Βρετανός πιλότος  της Mercedes  μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό πριν από έναν χρόνο, υποστηρίζοντας πως ταλαιπωρείται ακόμη

χαμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε ότι συνεχίζει να πάσχει από συμπτώματα του κορωνοϊού, αφού χρειάστηκε ιατρική φροντίδα μετά το γκραν πρι της Ουγγαρίας την Κυριακή.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, οδήγησε εξαιρετικά στον αγώνα τερματίζοντας στην 3η θέση και μετά την ποινή που δέχθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ λόγω... βάρους του μονοθέσιου του (το καύσιμο που είχε στην Aston Martin ο Γερμανός ζύγισε λιγότερο από 1 λίτρο και αποφασίστηκε από τους αγωνοδίκες να τιμωρηθεί με αποκλεισμό παρότι είχε τερματίσει δεύτερος) ανέβηκε στην 2η και πήρε το προβάδισμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.



Η εξάντληση των 70 γύρων σε συνδυασμό με τον κορωνοϊό που φαίνεται να τον ταλαιπωρεί ακόμα, προκάλεσαν ζαλάδα στον 36χρονο Βρετανό όταν ανέβηκε στο βάθρο.

Στη συνεντευξη τύπου που ακολούθησε ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό πριν από έναν χρόνο, υποστηρίζοντας πως ταλαιπωρείται ακόμη και παραδέχθηκε πως μετά το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας… θόλωσε όταν ήταν στο βάθρο!

Κλείσιμο


«Είχα πραγματικά μεγάλη ζάλη και όλα έγιναν λίγο θολά στο βάθρο. Παλεύω όλο το χρόνο με την υγεία μου, με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα, μετά από αυτό που συνέβη στο τέλος του περασμένου έτους και είναι ακόμα μια μάχη.

Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν ιδιαίτερα γι 'αυτό, αλλά νομίζω ότι παραμένει. Θυμάμαι τις επιπτώσεις όταν το είχα. Η προπόνηση ήταν διαφορετική από τότε και τα επίπεδα κόπωσης που έχεις είναι διαφορετικά και είναι μια πραγματική πρόκληση. Συνεπώς, συνεχίζω να προσπαθώ να προπονούμαι και να προετοιμάζομαι με τον καλύτερο τρόπο.

Ποιος ξέρει τι ήταν αυτό σήμερα; Ίσως είναι αφυδάτωση, αλλά σίγουρα δεν είχα αυτήν την εμπειρία μέχρι τώρα. Είχα κάτι παρόμοιο στο Silverstone αλλά αυτό είναι πολύ χειρότερο», ανέφερε.

Ο Χάμιλτον  βρέθηκε θετικός στην COVID-19 και αναγκάστηκε να χάσει το προτελευταίο Grand Prix του Sakhir τον Δεκέμβριο.

Ο Βρετανός επέστρεψε στη δράση στον τελικό αγώνα στο Αμπού Ντάμπι στις 13 Δεκεμβρίου, όπου τερμάτισε τρίτος μετά το αρνητικό τεστ, αλλά ανέφερε ότι αισθάνθηκε τις συνέπειες της νόσου. Την Κυριακή, ανέφερε οτι τα συμπτώματα παραμένουν.

Ο Χάμιλτον θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί, καθώς οι αγώνες στην Formula 1 θα σταματήσουν για το καλοκαιρινό τους διάλειμμα. Επόμενος αγώνας είναι το GP Βελγίου στις 27-29 Αυγούστου.


Ειδήσεις σήμερα:


Φωτιά στην Αχαΐα: 16 τραυματίες και 20 καμένα σπίτια – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Καιρός: Με 44άρια κάνει ποδαρικό ο Αύγουστος - Δευτέρα και Τρίτη οι χειρότερες μέρες

Πόλεμος μέχρις εσχάτων για το όνομα των Καλλιστείων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης