Ο Musk έδωσε μετοχές της Tesla για να αγοράσει το Twitter
Όπως προκύπτει από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, το αφεντικό της Tesla πούλησε ένα μεγάλο μερίδιο μετοχών για να… συμπληρώσει το ποσό που χρειάστηκε η απόκτηση του Twitter.
Ο Elon Musk πούλησε 19,5 εκατομμύρια μετοχές της Tesla, έναντι 3,95 δισεκατομμυρίων δολαρίων που χρειάστηκε για να χρηματοδοτήσει την εξαγορά του Twitter
Οι εικασίες στους οικονομικούς κύκλους έδιναν και έπαιρναν, καθώς το ότι θα υπήρχε η ανάγκη για πώληση μετοχών προκειμένου να έχει ο Elon Musk τα απαραίτητα κεφάλαια για να ολοκληρώσει τη συμφωνία απόκτησης του Twitter. Τις όποιες απορίες ήρθε να «απαντήσει» με τρόπο εμφατικό, η επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, από έγγραφα της οποίας προέκυψε πως ο δαιμόνιος επιχειρηματίας, έδωσε ένα σημαντικό μερίδιο μετοχών της Tesla.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr