Σπύρος Πώρος: Η επιστροφή

Σπύρος Πώρος: Η επιστροφή

Εχει παντρευτεί  ένα από τα διασημότερα και πιο πλούσιαa τοπ μόντελ της περασμένης δεκαετίας –την Κάιλι Μπάνκς-  και έχει αποκτήσει δύο πανέμορφα  παιδιά. Ζούσε σε μια φάρμα υπερπαραγωγή και φωτογράφιζε τους A-list σελέμπριτις της διεθνούς σόουμπιζ. Κολλητός του ήταν ο Αξλ Ρόουζ τον Guns & Roses και ο ηθοποιός Τζόνι Ντέπ. Μπαινόβγαινε με άνεση στα πιο πριβέ κλαμπ στο Soho της Νέας Υόρκης και είχε στην μνήμη του κινητού τους πιο σημαντικούς ατζέντηδες του Χόλιγουντ. Είχε κάν

Σπύρος Πώρος: Η επιστροφή

Εχει παντρευτεί  ένα από τα διασημότερα και πιο πλούσιαa τοπ μόντελ της περασμένης δεκαετίας –την Κάιλι Μπάνκς-  και έχει αποκτήσει δύο πανέμορφα  παιδιά. Ζούσε σε μια φάρμα υπερπαραγωγή και φωτογράφιζε τους A-list σελέμπριτις της διεθνούς σόουμπιζ. Κολλητός του ήταν ο Αξλ Ρόουζ τον Guns & Roses και ο ηθοποιός Τζόνι Ντέπ. Μπαινόβγαινε με άνεση στα πιο πριβέ κλαμπ στο Soho της Νέας Υόρκης και είχε στην μνήμη του κινητού τους πιο σημαντικούς ατζέντηδες του Χόλιγουντ. Είχε κάνει το όνειρο του πραγματικότητα όταν μια μέρα αποφάσισε πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την Ελλάδα.

Το αγόρι που ξεκίνησε από τον Πειραιά και εργαζόταν ως μπάρμαν στις αρχές των 90’s κατάφερε μέσα σε δεκαπέντε χρόνια να ζήσει και να απομυθοποιήσει όλα όσα ονειρεύτηκε σε εκείνο το δωμάτιο που μοιραζόταν με τον αδερφό του Δημήτρη στο πατρικό του στον Πειραιά 

«Φαίνεται πως ο Σπύρος δεν μπορεί τελικά να αποχωριστεί την πατρίδα του, όσο άνετη και αν είναι η ζωή του στη Νέα Υόρκη. Σκεφτόταν πολύ σοβαρά εδώ και αρκετό καιρό να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η ιδέα αυτή βρήκε σύμφωνη τη σύζυγό του Κάιλι, η οποία αγαπάει πολύ τη χώρα μας και, κυρίως, τον Πειραιά και τη Μύκονο», λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Σπύρου.

Η μετακόμιση του Σπύρου και της οικογένειας του από την Αμερική στην Ελλάδα έγινε σε δύο στάδια. Αρχικά μετακόμισαν στο Παρίσι και πριν από λίγες εβδομάδες εγκαταστάθηκαν μόνιμα πλέον στην Ελλάδα. Ο Σπύρος έκρινε ότι η Ελλάδα είναι το πιο ασφαλές και το πιο ωραίο μέρος στον πλανήτη γι αυτόν και την οικογένεια του. Οι πρώτες σκέψεις του ήταν να εγκατασταθεί σε μια ήσυχη και γραφική περιοχή στον Πειραιά και να  αγοράσει ένα εξοχικό σπίτι στην Αίγινα που αρέσει πολύ τόσο στον ίδιο όσο και στην Κάιλι.

Η οικογένεια του πρώην ατίθασου μοντέλου και νυν πετυχημένου φωτογράφου έκανε διακοπές στα Κουφονήσια στις αρχές Αυγούστου μαζί με γνωστό αρχιτέκτονα. Πριν από λίγες ημέρες ο Σπύρος επέστρεψε στη  Αθήνα και προετοιμάζει το επόμενο βήμα του στην Ελλάδα, το οποίο σίγουρα έχει να κάνει με μια συλλογή τζιν που θέλει να λανσάρει στην ελληνική αγορά αλλά και κάποια τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πρότζεκτ τα οποία συζητάει. «Ο Σπύρος δεν θα σταματήσει να δουλεύει στο εξωτερικό ως φωτογράφος, με τη διαφορά ότι αυτή την φορά θα έχει ως βάση του την Ελλάδα και όχι την Αμερική. Παράλληλα ψάχνει να αγοράσει σπίτι στην περιοχή του ιστορικού κέντρου, μιας και αυτή η περιοχή αρέσει πολύ και στην Κάιλι».

Πριν από λίγους μήνες ο Σπύρος είχε παρουσιάσει μια έκθεση φωτογραφίας στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, η οποία πήρε πολύ θετικά σχόλια. Το βράδυ μετά τα εγκαίνια της έκθεσης και ενώ έτρωγε στο Villa Mercedes με μεγάλη παρέα, δέχτηκε ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του από τον καλό του φίλο και αστέρα του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ. Εκείνη την εποχή ο Σπύρος έμενε ακόμα στην Νέα Υόρκη και όπως μας αποκάλυψε λίγο καιρό αργότερα, το sms του Τζόνι Ντέπ στάθηκε αφορμή για να πάρει νωρίτερα την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σήκω και φύγε…

Το μήνυμα στο κινητό που τον έκανε να πάρει τη μεγάλη απόφαση

«Γεια σου, φίλε μου. Η Αμερική δεν αντέχεται πλέον, η κατάσταση είναι ανυπόφορη, απορώ πώς αντέχεις και μένεις ακόμη εκεί. Χαίρομαι που βρίσκεσαι πάλι στη χώρα σου, την πανέμορφη Ελλάδα. Εκεί που ο ήλιος λάμπει και οι άνθρωποι είναι χαλαροί. Απόλαυσε τον πολιτισμό, τις ομορφιές και τον υπέροχο καιρό της πατρίδας σου. Μακάρι να ήμουν εκεί».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK