«Έκαψαν τον πατέρα μου στα πλευρά και το πρόσωπο!»

«Έκαψαν τον πατέρα μου στα πλευρά και το πρόσωπο!»

Οι τέσσερις αλλοδαποί, που εισέβαλαν στο σπίτι στη Βούλα, υπέβαλαν τον έμπορο καυσίμων Παναγιώτη Καλδή σε βασανιστήρια και έδεσαν τη γυναίκα και τις κόρες του - Αρπαξαν 120.000 ευρώ, κοσμήματα και το αυτοκίνητό του

«Έκαψαν τον πατέρα μου στα πλευρά και το πρόσωπο!»
Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια ενόπλων μία οικογένεια στη Βούλα.

Τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν σε σπίτι της οδού Καζαντζάκη που ανήκει σε επιχειρηματία - έμπορο καυσίμων, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Οι άντρες μόλις εισέβαλαν στο σπίτι, χτύπησαν τον επιχειρηματία Παναγιώτη Καλδή και τον έκαψαν με σίδερο στο πρόσωπο ενώ έδεσαν τη γυναίκα και τις δύο κόρες του, ηλικίας 16 και 14 ετών. Όπως είπε χαρακτηριστικά στο protothema.gr ο γιος του κυρίου Καλδή ο πατέρας του είναι καμμένος στα πλευρά και το μάγουλο από το σίδερο με το οποίο λίγο πριν την εισβολή σιδέρωνε ρούχα η οικιακή βοηθός. «Είναι αγνωριστός ο πατέρας μου, τον έχουν κάνει μπλε από το ξύλο» πρόσθεσε ο γιος του επιχειρηματία που δηλώνει σοκαρισμένος. Το ερώτημα που τον βασανίζει και για το οποίο ζητά απαντήσεις είναι το πώς οι ληστές κατάφεραν να μπουν στο σπίτι.

Στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι, άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο 100.000 ευρώ, κοσμήματα και άλλες 20.000 που βρήκαν στο σπίτι, ενώ διέφυγαν με τη BMW του επιχειρηματία, την οποία έκλεψαν.

Οι γείτονες άκουσαν μέσα στη νύχτα τις κραυγές των ανθρώπων και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία όμως έφτασε αφού οι δράστες είχαν διαφύγει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες είναι αλλοδαποί.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία είναι οι δράστες να ανήκουν σε κάποια από τις σπείρες των Γεωργιανών που είχαν εισβάλει σε σπίτι γιατρού και είχαν βασανίσει τα μέλη της οικογένειάς του.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK