«Όλα στη φόρα» από την κόρη Γάλλου πρώην πρωθυπουργού

«Όλα στη φόρα» από την κόρη Γάλλου πρώην πρωθυπουργού

Δεν ήταν μάλιστα και λίγα τα δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου το 2013 που έκαναν λόγο για ερωτική σχέση ανάμεσα στη νυν κυρία Depp και τη Villepin

«Όλα στη φόρα» από την κόρη Γάλλου πρώην πρωθυπουργού
Η μεγάλη του επιτυχία είναι ότι στα 52 χρόνια ζωής του δεν υπάρχει καμιά επώνυμη καλλονή που να μην έχει πετάξει τα ρούχα για χάρη του. Γι' αυτό άλλωστε έχει το χαρακτηρισμό του "Playboy" της Ευρώπης.

Ο λόγος για το γαλλικό περιοδικό “Lui”, το οποίο προσθέτει μια ακόμα επιτυχία αυτόν τον καιρό αφού κατάφερε και φιλοξενεί στις σελίδες του τεύχους Ιουλίου-Αυγούστου την κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας Dominique de Villepin, Marie Galouzeau de Villepin.



Η 29χρονη  Marie, η οποία γεννήθηκε στις ΗΠΑ, ποζάρει μπροστά στο παταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης και ξεσηκώνει τον αντρικό πληθυσμό μς τις σέξι πόζες της. Εδώ και χρόνια άλλωστε η όμορφη αυτή κυρία εργάζεται ως μοντέλο, κάτι που μάλλον έχει τρελάνει τον συντηρητικό πατέρα της.  Η πρώτη δουλειά της στο μόντελινγκ ήταν το 2005 στη Νέα Υόρκη για το περιοδικό «Elle», όταν χρησιμοποιούσε ακόμα το ψευδώνυμο Μαρί Στάις, σεβόμενη προφανώς το γεγονός ότι ακριβώς εκείνο το διάστημα ο πατέρας της ήταν πρωθυπουργός της Γαλλίας.



Παράλληλα με το μόντελινγκ η Marie ασχολείται και με την ηθοποιία. Το ντεμπούτο της στην υποκριτική το έκανε με ένα μικρό ρόλο στη γαλλική τηλεοπτική σειρά «Les Rois Maudits», το 2005, ενώ το 2008 κατάφερε να αποσπάσει ένα μικρό ρόλο στην ταινία του Tarantino «Inglourious Basterds», ωστόσο η εμφάνισή της κόπηκε στο μοντάζ.



Οσο για την καλύτερή της φίλη; Είναι η σύζυγος του Αμερικανού ηθοποιού Johnny Depp, Amber Heard, με την οποία κάνει εδώ και μερικά χρόνια παρέα. Δεν ήταν μάλιστα και λίγα τα δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου το 2013 που έκαναν λόγο για ερωτική σχέση ανάμεσα στη νυν κυρία Depp και τη Villepin. Για την ιστορία η Amber Heard στο παρελθόν είχε μακροχρόνια σχέση με γυναίκα, κάτι που ποτέ δεν έκρυψε.


























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης