Η Miley Cyrus ποζάρει γυμνή για τον Terry Richardson

Η Miley Cyrus ποζάρει γυμνή για τον Terry Richardson

Το άλλοτε καλό κορίτσι της Disney ποζάρει προκλητικά στον φακό φορώντας ένα κόκκινο κορμάκι που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία αλλά και τόπλες

Η Miley Cyrus ποζάρει γυμνή για τον Terry Richardson
Μετά τη γενική κατακραυγή για την προκλητική εμφάνισή της στα VMA's αλλά και τις γυμνές πόζες στο νέο της βιντεοκλίπ «Wrecking Ball », η 20χρονη Miley Cyrus αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα με μια γυμνή και σχεδόν «πορνογραφική» -όπως σχολιάζουν πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης- φωτογράφιση από τον φωτογράφο των διασημοτήτων, Terry Richardson.

Τις φωτογραφίες ανήρτησε ο ίδιος ο Richardson στην προσωπική του ιστοσελίδα και οι Αμερικανοί πλέον αναρωτιούνται τι συμβάνει με τη Miley και γιατί οι γονείς της της επιτρέπουν να συνεχίζει με εκθέτει τον εαυτό της με αυτό τον τρόπο και να γδύνεται με κάθε ευκαιρία.

Στις επίμαχες φωτογραφίες το άλλοτε καλό κορίτσι της Disney ποζάρει προκλητικά στον φακό φορώντας ένα κόκκινο κορμάκι που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία αλλά και τόπλες. Σε άλλες πάλι εικόνες αγγίζει το σώμα της, καπνίζει πούρο, τρώει παγωτό, γλέιφει το είδωλό της στον καθρέφτη και φυσικά μας βγάζει τη γλώσσα της, αδιαφορώντας για όσα λέγονται ή γράφονται για εκείνη.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης