Μουντιάλ 2022: «Έλα στο ξενοδοχείο για να το... κάνουμε» - Η ατάκα του Φαν Χάαλ στη γυναίκα του στην προπόνηση της Ολλανδίας

Μουντιάλ 2022: «Έλα στο ξενοδοχείο για να το... κάνουμε» - Η ατάκα του Φαν Χάαλ στη γυναίκα του στην προπόνηση της Ολλανδίας

Η κάμερα έπιασε τον προπονητή των «Οράνιε» να μιλά... πρόστυχα στη γυναίκα του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του στο Κατάρ

26490565
Ο Λουίς φαν Χάαλ φαίνεται πως... δεν κρατιέται ούτε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας στο Κατάρ που βρίσκεται για το Μουντιάλ 2022.

Μία ημέρα μετά τη νίκη της Ολλανδίας επί της Σενεγάλης με 2-0 στον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο 71χρονος προπονητής και οι παίκτες του μπήκαν στο γήπεδο για προπόνηση την Τρίτη, όταν ο Λουίς φαν Χάαλ είχε μια μάλλον προσωπική συζήτηση με τη σύζυγό του, Τρούς.

«Μπορείς να έρθεις στο ξενοδοχείο. Μόνο στο δωμάτιό μου. Για να το κάνουμε», ακούγεται να λέει ο Ομοσπονδιακός προπονητής των «Οράνιε» στη σύζυγό του στα ολλανδικά, σύμφωνα με βίντεο του SPORTbible.

Οι δυό τους είναι παντρεμένοι από το 2008 και ο 71χρονος φάνηκε να χαμογελά... ύποπτα μετά τα όσα είπε προς τη γυναίκα του.
Κλείσιμο
 

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Φαν Χάαλ ορίστηκε προπονητής της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας τον Αύγουστο του 2021, διανύοντας την τρίτη θητεία του σε αυτή τη θέση.

Με τον αγώνα με τον Ισημερινό να είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή, οι παίκτες του φαν Χάαλ εξέφρασαν πρόσφατα πόσο πολύ ο προπονητής τους έχει εμπνεύσει μετά τη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη. Ο Φαν Γκάαλ επιβεβαίωσε τον Απρίλιο ότι η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε ήταν επιτυχής.

«Είμαστε όλοι άνθρωποι και όταν βγήκαν τα νέα ήταν ένα σοκ για εμάς», δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός Βίρτζιλ φαν Ντάικ μετά τη νίκη της ομάδας του τη Δευτέρα. «Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν σημαντικό να δείξουμε την υποστήριξή μας. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, ειλικρινής, αλλά θέλαμε να είμαστε δίπλα του».

Ο επιθετικός Βίνσεντ Γιάνσεν δήλωσε επίσης για τον φαν Γκάαλ: «Δεν μιλάει πολύ γι' αυτό. Είναι πολύ δυνατός. Παλεύει πολύ σκληρά».

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι αυτό που φαίνεται» - Φίλος του 19χρονου επιβεβαιώνει τη μαρτυρία

Ένταση στα Βαλκάνια: Προς «κλιμάκωση της βίας» οδεύει το Κόσοβο, προς τη Μόσχα η Βουλγαρία

Σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη από 30χρονο μέσα σε τρόλεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ