Μουντιάλ 2018: Ο Κροάτης Βίντα «ανάβει φωτιές» ξανά με βίντεο που φωνάζει «να καεί το Βελιγράδι»

Μουντιάλ 2018: Ο Κροάτης Βίντα «ανάβει φωτιές» ξανά με βίντεο που φωνάζει «να καεί το Βελιγράδι»

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το Sputnik ένα 24ωρο πριν τον ημιτελικό της Κροατίας με την Αγγλία για το Μουντιάλ  της Ρωσίας - Ο Βίντα είχε δεχθεί την επίπληξη της FIFA για βίντεο στο οποίο αφιέρωνε στην Ουκρανία τη νίκη-πρόκριση επί της Ρωσίας

vida-new-cora
Σε νέους μπελάδες φαίνεται ότι θα βάλει την Κροατία ο Ντιμαγκόι Βίντα λίγες ώρες μετά την επίπληξη που έλαβε από τη FIFA για ένα βίντεο στο οποίο αφιέρωνε στην Ουκρανία τη νίκη-πρόκριση επί της Ρωσίας στους «4» του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στο νέο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Sputnik ένα 24ωρο πριν τον αγώνα της Κροατίας με την Αγγλία, ο Βίντα, ο οποίος αγωνίζεται στην τουρκική Μπεσίκτας, ακούγεται να φωνάζει «δόξα στην Ουκρανία» και «να καεί το Βελιγράδι».

Δίπλα στον Βίντα που κρατάει ένα μπουκάλι μπίρα είναι αυτή τη φορά ο βοηθός προπονητής της Κροατίας Ίβιτσα Όλιτς, ο οποίος δεν αντιδρά σε όσα ακούει από τον 29χρονο αμυντικό.

Domagoj Vida Slava ukrajini Ajmo, Beograd gori


Στο προηγούμενο βίντεο μαζί με τον Βίντα ακουγόταν να αφιερώνει τη νίκη στην Ουκρανία και τη Δυναμό Κιέβου το μέλος του προπονητικού τιμ της Κροατίας Όγκνιεν Βούκοβιτς, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, απομακρύνθηκε από την αποστολή που βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης