Κορωνοϊός - Τζένιφερ Άνιστον & Τζίμι Κίμελ: Η συγκινητική έκπληξη στη νοσοκόμα που είναι θετική στον ιό

Κορωνοϊός - Τζένιφερ Άνιστον & Τζίμι Κίμελ: Η συγκινητική έκπληξη στη νοσοκόμα που είναι θετική στον ιό

Στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live του ABC εμφανίστηκε η 51χρονη ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα σταρ, κάνοντας μία συγκινητική παρέμβαση για τη νεαρή Κίμπαλ Φέρμπανξ που παραμένει σε καραντίνα, μακριά από τις δυο μικρές κόρες της

jimmy-kimmel-jennifer-aniston-nurse-today-main-200403_fc988f36ba836be418ae039a8c4449c7_fit-2000w
Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε έκπληξη σε μια νοσοκόμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ. Η νεαρή Κίμπαλ Φέρμπανξ που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή ενάντια στον κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Γιούτα στις ΗΠΑ, νόσησε τελικά η ίδια και βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι, μακριά από τις δυο μικρές κόρες της, ηλικίας 4 ετών και 18 μηνών.

«Ο Θεός να ευλογεί εσένα και όλους εσάς για ό,τι κάνετε. Δεν έχω λόγια για να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Είστε φαινόμενο» της είπε η Τζένιφερ ’Ανιστον μέσω βιντεοκλήσης, ρωτώντας τη για την κατάσταση της υγείας της. Μάλιστα, της προσέφερε και μια δωροεπιταγή αξίας 10.000 δολαρίων από την Postmates, εταιρεία on-demand delivery.

Η νεαρή νοσοκόμα θα παραμείνει σε καραντίνα έως τις 8 Απριλίου και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, για να φροντίσει ασθενείς με κορωνοϊό.

Jimmy Kimmel & Jennifer Aniston Surprise an Amazing Nurse
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης