Επιστρέφουν «Ντόλτσε Βίτα» και «Singles» στο Mega

Επιστρέφουν «Ντόλτσε Βίτα» και «Singles» στο Mega

Η Χριστίνα, η Ντορίτα, η Σάσα και η παρέα των «Εργένηδων» ξανά στην μικρή οθόνη από την Τετάρτη

1singles-dolce-vita
Δύο από τις καλύτερες σειρές στην ιστορία της ελληνικής μυθοπλασίας επιστρέφουν από την Τετάρτη, 11 Μαρτίου, στο Mega στο πλαίσιο των πρώτων διορθωτικών αλλαγών. Πρόκειται για την «Ντόλτσε Βίτα» των Λευτέρη Παπαπέτρου και Αλέξανδρου Ρήγα και για τους «Singles» του Γιώργου Φειδά. Οι δύο σειρές θα προβάλλονται στις 11.50 και 15.20 αντίστοιχα από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Τα πρόσωπα της «Ντόλτσε Βίτα», η απολαυστική Χριστίνα, η ξεκαρδιστική Σάσα, η τρυφερή Ντορίτα, η ανεπανάληπτη Ασπασία, η φοβερή και τρομερή γιαγιά και ο ερωτευμένος Αντώνης, αγαπήθηκαν όσο λίγοι τηλεοπτικοί ήρωες και εξακολουθούν να συναρπάζουν και στις επαναλήψεις. Κάποτε στην Περούντζια, μια κυρία αξιοπρεπέστατη, εργοστασιάρχης και χήρα από δεκαετίας, ονόματι Χριστίνα, μια τρελή βραδιά, μέσα στο μεθύσι της υποκύπτει στο φλερτ ενός νεαρού. Με τρόμο, τύψεις και ενοχές γυρνά στην Αθήνα και προσπαθεί να ξεχάσει το γεγονός. Αλλά... Άλλαι αι βουλαί του Κυρίου...Όταν η κόρη της έρχεται στην Αθήνα από τη Ρώμη να της γνωρίσει το νέο της αμόρε, αντικρίζει με τρόμο τον νεαρό της Περούντζια. Η Χριστίνα πανικοβάλλεται, τα χάνει και δεν ξέρει τι να κάνει. Και όταν ο νεαρός αρχίζει να εκδηλώνει ερωτικές επιθυμίες περισσότερο για τη μαμά παρά για την κόρη, τότε ξεκινά ένα απίστευτο γαϊτανάκι γλυκιάς παραζάλης...
Οι «Singles» επίκαιροι μέχρι και σήμερα έχουν τους δικούς τους ήρωες. Η Μάρω, αθεράπευτα ρομαντική, ο Ορέστης, ένθερμος υποστηρικτής της εργένικης ζωής και γυναικάς, η Ράνια, κυνική και μοναχική. Μαζί τους η ανέμελη κι έξω καρδιά Λίλα, ο ντροπαλός Αρθούρος, ο μυστικοπαθής Σπύρος, η Σοφία κι ο Μίλτος που έχουν να παλέψουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες... Οι έρωτες, οι απογοητεύσεις, οι περιπέτειες, οι φιλίες, η μοναξιά, η συντροφικότητα μια παρέας «μονάδων» που έγιναν παρέα, μια παρέα τόσο δεμένη και τόσο γοητευτική που μπήκαν στη ζωή μας για μία, δύο, δυόμιση και τελικά τρεις σαιζόν.

Οι «Singles» μπορεί να απενοχοποίησαν πολλά πράγματα, τη ζωή εκτός του παραδοσιακού "ζευγαριού" για παράδειγμα, αλλά σίγουρα ύμνησαν με κάθε τρόπο τη δύναμη της φιλίας. Μίλησαν για θέματα που αφορούν τους νέους και τους λιγότερο νέους (τη μοναξιά, τη μητρότητα, το περιβάλλον, το aids, τη διαφορετικότητα, την τέχνη...) με τρόπο απλό, καθημερινό, άμεσο και καθόλου διδακτικό. Οι s1NgLes 1, 2, 2 1/2, 3 κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα στο τηλεοπτικό τοπίο και να γίνουν μία σειρά talk of the town.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης