Ατύχημα για την Κατιάνα Μπαλανίκα: Ποια ηθοποιός θα την αντικαταστήσει στο θέατρο

Ατύχημα για την Κατιάνα Μπαλανίκα: Ποια ηθοποιός θα την αντικαταστήσει στο θέατρο

 Η Κατιάνα Μπαλανίκα πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του»

mpalanika
Aτύχημα είχε το βράδυ της Κυριακής η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική επιτυχία «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του». Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στο Πρω1νό του ANT1 ο Άρης Καβατζίκης, η ηθοποιός έπαθε κάταγμα ισχίου και προσωρινά θα αντικατασταθεί στο θέατρο από την ηθοποιό Ελένη Κρίτα.


«Έχουμε ένα ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής, ευτυχώς είναι όλα καλά. Η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», την Κυριακή το βράδυ είχε ένα μικρό ατύχημα βγαίνοντας από το ταξί, είχε ένα κάταγμα ισχίου, είναι καλά και ξέρω ότι το συντομότερο δυνατό θα επιστρέψει κανονικά στις παραστάσεις του θεάτρου, γιατί συνεχίζεται η παράσταση κανονικά μέχρι το Πάσχα.


Περαστικά της! Προσωρινά από ό,τι έμαθα θα αντικατασταθεί από μια αγαπημένα ηθοποιό την Ελένη Κρίτα, στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Καπουτζίδη. Είναι θεατράνθρωπος η Κατιάνα Μπαλανίκα και θα είναι σύντομα πάλι στην σκηνή» ανέφερε συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης.


Δείτε όσα ανέφεραν στο Πρω1νό:


Ατύχημα για την Κατιάνα Μπαλανίκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης