Megxit: Η Μέγκαν Μαρκλ «νιώθει ότι μπορεί να ανασάνει» - «Η ζωή στο παλάτι την συνέθλιβε»

Megxit: Η Μέγκαν Μαρκλ «νιώθει ότι μπορεί να ανασάνει» - «Η ζωή στο παλάτι την συνέθλιβε»

«Ένιωθε ότι δεν μπορούσε να είναι η καλύτερη μητέρα για τον Άρτσι αν δεν μπορούσε να είναι ο αληθινός της εαυτός» λέει φίλη της στην Daily Mail

megan-vreath
Ελεύθερη να «ανασάνει» εμφανίζεται η Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit σύμφωνα με φίλη της που επικαλείται η Daily Mail.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Αμερικανίδα ηθοποιός νιώθει ότι τώρα μπορεί να κάνει ό,τι την ευχαριστεί χωρίς να ζητά την άδεια οποιουδήποτε.

«Η Μέγκαν ένιωθε ότι έπρεπε να δραπετεύσει γιατί το να ζει μέσα στα στενά όρια της βασιλικής οικογένειας συνέθλιβε τη ζωή της» λέει η φίλη της στη βρετανική εφημερίδα.

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έχει εξομολογηθεί στους φίλους της ότι δεν ήθελε να μεγαλώσει τον Άρτσι, τον γιο που απέκτησε με τον πρίγκιπα Χάρι, σε ένα «τοξικό περιβάλλον», υποστηρίζοντας ότι η απόφαση για το Megxit ελήφθη προς όφελος του αγοριού.

«Ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου -εννοώντας τον πνευματικό της θάνατο» φέρεται επίσης να έχει εξομολογηθεί στους φίλους της η Μέγκαν Μαρκλ επιχειρώντας να εξηγήσει το σκεπτικό της για το Megxit.

megan-vreath2
Κλείσιμο


«Ένιωθε επίσης ότι δεν μπορούσε να είναι η καλύτερη μητέρα για τον Άρτσι αν δεν μπορούσε να είναι ο αληθινός της εαυτός. Και αυτό δεν μπορούσε να το κάνει μέσα στους περιορισμούς της βασιλικής οικογένειας» λέει η φίλη της Αμερικανίδας ηθοποιού.

Η Μέγκαν Μαρκλ δηλώνει, μάλιστα, στους φίλους της ότι είναι έτοιμη «να σηκώσει τα μανίκια» μετά την αποδοχή από τη βασίλισσα Ελισάβετ του «διαζυγίου» και γι' αυτό θα συνεχίσει τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε οργανώσεις που βοηθούν παιδιά και γυναίκες.

Στόχος της, λένε οι κοντινοί της άνθρωποι, είναι να νιώσει ότι η κοινωνία -κυρίως του Καναδά- την αγκαλιάζει, αίσθημα που της είχε λείψει κατά την ζωή της στη Βρετανία όπου ένιωθε «περιορισμένη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης