Megxit: Χαμογελαστή στο Βανκούβερ η Μέγκαν

Megxit: Χαμογελαστή στο Βανκούβερ η Μέγκαν

Η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε ένα κέντρο που παρέχει βοήθεια σε γυναίκες που την χρειάζονται και φωτογραφήθηκε χαμογελώντας πλατιά με το προσωπικό - Τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα για την επόμενη μέρα του Megxit

markle0
Ευδιάθετη και χαμογελαστή έδειχνε κατά την πρώτη της εμφάνιση μετά το Megxit η Μέγκαν Μαρκλ: Βρετανικά μέσα ενημέρωσης την εντόπισαν να επιβιβάζεται σε υδροπλάνο, σε περιοχή πολύ κοντά στην αξίας 14 εκατομμυρίων λιρών έπαυλη του Βανκούβερ, όπου εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων, μαζί με τον οκτώ μηνών γιο τους, Άρτσι. Η Μέγκαν είχε καλύψει το κεφάλι της με την κουκούλα του μπουφάν της για να αντιμετωπίσει το κρύο και το χιόνι, ωστόσο χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας ευχαριστημένη από τις εξελίξεις και την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισσάβετ που ουσιαστικά στέκεται στο πλευρό των Σάσεξ στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας.

Το ίδιο ευδιάθετη φαινόταν η Δούκισσα του Σάσεξ και στον επόμενο «σταθμό» της. Η Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποίησε μια επίσκεψη-έκπληξη στο Downtown Eastside Women's Center στο Βανκούβερ. Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή χρειάζονται άλλου είδους υποστήριξη. Φτάνοντας στο κέντρο, η Μέγκαν συνομίλησε με το προσωπικό και φωτογραφήθηκε μαζί τους, χαμογελώντας πλατιά.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρξει κάποια συνεργασία ανάμεσα στην σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι και το κέντρο στο μέλλον, αφού το ζευγάρι έχει εκφράσει ενδιαφέρον να επεκτείνει την ανθρωπιστική του δράση.

smiless

Κλείσιμο
Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ταξίδευσε προς τη Βικτόρια, αλλά δεν ήταν μαζί της ο μικρούλης Άρτσι, που κατά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης είναι υπό τη φροντίδα της νταντάς του αλλά και της κολλητής φίλης της Μέγκαν, την Τζέσικα Μαλρόνεϊ. Τις επόμενες ημέρες, πάντως, αναμένεται να βρεθεί ξανά στον Καναδά και στο πλευρό της συζύγου του ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος χρειάσθηκε να επιστρέψει στη Βρετανία, όπου και παρευρέθηκε στην οικογενειακή σύσκεψη στο Σάντριγχαμ, με τη γιαγιά του Ελισάβετ, τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο και τον αδελφό του Γουίλιαμ. Μάλιστα, όσο οι Σάσεξ μονοπωλούν την τελευταία εβδομάδα το ενδιαφέρον του κοινού με την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντα πρώτης γραμμής και να μοιράζονται το χρόνο τους ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, ο Γουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής της Ελισσάβετ, έδωσε από χθες το σύνθημα της επιστροφής στη... βασιλική κανονικότητα, αφού επέδειξε τις ικανότητές του στη νοηματική γλώσσα, έχρισε ιππότη τον διαπραγματευτή της Τερέζα Μέι για το Brexit, ενώ το πρωί είχε συνοδεύσει τα παιδιά του στα σχολεία τους. Η βασιλική οικογένεια επιχειρεί να δείξει ότι οι Σάσεξ έκαναν την επιλογή τους, ωστόσο τίποτα επί της ουσίας δεν αλλάζει: Ο Γουίλιαμ είναι εδώ.

Look who we had tea with today! The Duchess of Sussex, Meghan Markle, visited us today to discuss issues affecting women in the community. 💜

Δημοσιεύτηκε από Downtown Eastside Women's Centre στις Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020


Παράλληλα, ξεκαθαρίσθηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν πήρε τελικά μέρος στη σύσκεψη του Σάντριγχαμ όχι γιατί την απέκλεισε η Ελισάβετ αλλά γιατί υπήρξαν φόβοι ότι η συνομιλία θα μπορούσε να υποκλαπεί. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το Μπάκιγχαμ, αφού Χάρι και Μέγκαν διαπραγματεύονται για τα χρήματα που θα λαμβάνουν, τους τίτλους τους, αλλά και το εμπορικό τους σήμα που αναμένεται να τους αποφέρει πακτωλό χρημάτων. Χάρι και Μέγκαν άλλωστε, είχαν αιτηθεί να κατοχυρώσουν ως εμπορικό σήμα το Sussex Royal ήδη από τον περασμένο Ιούνιο και το αίτημά τους έγινε δεκτό τον Δεκέμβριο. Μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο υποκλοπής οι Σάσεξ αποφάσισαν ότι δεν ήταν αναγκαία η συμμετοχή της πρώην ηθοποιού στη συνάντηση του Σάντριγχαμ.

Την ώρα που έρχονται στο φως λεπτομέρειες για την τεράστια πίεση που δέχθηκε η Μέγκαν στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί στο αυστηρό πρωτόκολο της βασιλικής οικογένειας και τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται το να είναι κανείς μεταξύ των προβεβλημένων μελών της -πληροφορίες θέλουν τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι να βρέθηκε στα πρόθυρα της κατάρρευσης- πολλά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν κυρίως τους Βρετανούς για την επόμενη μέρα, μετά το Megxit. Για παράδειγμα οι τρεις στους τέσσερις βρετανούς, σύμφωνα με γκάλοπ της Daily Mail πιστεύουν ότι το ζευγάρι δεν πρέπει πλέον να χαίρει ιδιαίτερου καθεστώτος σε ό,τι αφορά τη φορολόγηση, αλλά και ότι δεν πρέπει να προστατεύεται από την αστυνομία.

Μεγάλο ερώτημα παραμένει και τί θα γίνει με τους τίτλους που τους έχουν απονεμηθεί: Ο μόνος τίτλος που δεν «κινδυνεύει» είναι αυτός του «πρίγκιπα» για τον Χάρι, με δεδομένο ότι τον έχει από τη γέννησή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης