Το «ευχαριστώ» του Μπραντ Πιτ στον Μπράντλεϊ Κούπερ: Χάρη σε σένα έκοψα το αλκοόλ

Το «ευχαριστώ» του Μπραντ Πιτ στον Μπράντλεϊ Κούπερ: Χάρη σε σένα έκοψα το αλκοόλ

Και οι δύο είχαν αντιμετωπίσει στο παρελθόν τεράστια προβλήματα με την κατανάλωση αλκοόλ αλλά πλέον και ο Μπραντ Πιτ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ δηλώνουν «καθαροί»

pit-tft
Σε ένα δημόσιο «ευχαριστώ» προς τον Μπράντλεϊ Κούπερ για τη βοήθεια που του παρείχε προκειμένου να κόψει το αλκοόλ προχώρησε ο Μπραντ Πιτ κατά τη διάρκεια απονομής βραβείου στο γκαλά του National Board of Review το βράδυ της Τετάρτης.

«Σε ευχαριστώ Μπράντλεϊ. Ο Μπράντλεϊ έβαλε την κόρη του για ύπνο και μετά ήρθε εδώ για να κάνει αυτό (σ.σ. ο Κούπερ απένειμε το βραβείο στον Μπραντ Πιτ). Είμαι καθαρός από αλκοόλ εξαιτίας αυτού του ανθρώπου και κάθε ημέρα από τότε είναι πιο ευχάριστη» είπε ο Μπραντ Πιτ.

Ο Πιτ πήρε το βραβείο για τον καλύτερο β΄ανδρικό ρόλο για την ερμηνεία του ως Κλιφ Μπουθ στην ταινία Once Upon a Time in Hollywood.

Κλείσιμο


Ο 56χρονος ηθοποιός είχε για πρώτη φορά ανακοινώσει ότι είχε σταματήσει την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ τον Μάιο του 2017 σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ λέγοντας ότι «δεν θέλω να ζω πια με αυτόν τον τρόπο».

Μιλώντας πρόσφατα, δε, στους New York Times αποκάλυψε ότι πέρασε δύο χρόνια σε ομάδα των Ανώνυμων Αλκοολικών μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί.

Ο 45χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ αντιμετώπισε και αυτός τεράστιο πρόβλημα με το αλκοόλ καθώς, όπως έχει δηλώσει στο Hollywood Reporter το 2012, είναι «καθαρός» τα τελευταία 15 χρόνια αφού σκέφτηκε ότι, αν συνέχιζε με το ίδιο μοτίβο, «θα κατέστρεφα τη ζωή μου».

«Δεν πίνω ούτε κάνω ναρκωτικά πια. Συνειδητοποίησα ότι δεν κατάφερνα όσα μπορούσα με αυτόν τον τρόπο και αυτό με τρόμαξε. Σκέφτηκα "αλήθεια θα καταστρέψω τη ζωή μου έτσι"» είχε δηλώσει πριν από 8 χρόνια ο Κούπερ.

Μπραντ Πιτ και Μπράντλεϊ Κούπερ είναι φίλοι εδώ και χρόνια με τον πρώτο να κλείνει την αναφορά του στον δεύτερο στην τελετή της Τετάρτης με τη φράση «είναι γλύκας. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης