Σε δημοπρασία το φόρεμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον χορό με τον Τζον Τραβόλτα

Σε δημοπρασία το φόρεμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον χορό με τον Τζον Τραβόλτα

Είναι η δεύτερη φορά που θα δημοπρατηθεί το φόρεμα - Την πρώτη φορά το είχε δημοπρατήσει η ίδια η Νταϊάνα και συγκέντρωσε 500.000 ευρώ - Η ίδια τα έδωσε σε οργανώσεις κατά του HIV

diana_travolta
Μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όμως έχει μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες όλων μας για την αμεσότητα του χαρακτήρα της και το έντονο ταμπεραμέντο της.

Μία από τις πιο έντονες στιγμές της, ήταν τον Νοέμβριο του 1985, όταν βρέθηκε μαζί με τον Πρίγκιπα Κάρολο στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο επίσημης συνάντησης με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν και τη σύζυγό του Νάνσι.

Εκείνο το βράδυ, λοιπόν, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, δεν δίστασε να χορέψει -και να το ευχαριστηθεί με την ψυχή της- με τον Τζον Τραβόλτα.

Η Νταϊάνα είχε μαγέψει άπαντε με το μακρύ, βελούδινο, μαύρο φόρεμα με την υπογραφή του Βίκτορ Έντελσταιν.



Τον Ιούνιο του 1997 η ίδια είχε δημοπρατήσει το πανέμορφο φόρεμα και συγκέντρωσε 500.000 ευρώ τα οποία δόθηκαν σε οργανώσεις κατά του ΗΙV.

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο, το φόρεμα θα δημοπρατηθεί για δεύτερη φορά με τιμή εκκίνησης τις 400.000 ευρώ. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου από τον οίκο Kerry Taylor Auctions και η εκπρόσωπός του δήλωσε σχετικά: «Αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πιο iconic φορέματά της. Οι φωτογραφίες της την ώρα που ο γοητευτικός Τζον Τραβόλτα την στριφογυρίζει στην κεντρική σκηνή στον Λευκό Οίκο προκάλεσαν αίσθηση εκείνη την εποχή και παραμένουν αξιομνημόνευτες ακόμα και σήμερα. Ήταν μια έντονη και ώριμη επιλογή για μια τόσο νέα πριγκίπισσα και εντυπωσίασε τους πάντες εκείνο το βράδυ».
dress
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης