Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, γιος του Αντώνη Βουγιουκλάκη -αδερφού της αξέχαστης Ελληνίδας σταρ-,είχε νονά του την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τον περασμένο Φεβρουάριο, μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα Μπαλέτσου, απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
«Θα είμαι ο νονός γιατί είμαι ο κουμπάρος του ζευγαριού, του Αιμίλιου και της Κατερίνας. Έχω γνωρίσει τη μικρή Αλίκη Βουγιουκλάκη από το μαιευτήριο. Ήταν νομοτελειακή η απόφαση του Αιμίλιου να βγάλει το παιδί του Αλίκη, γιατί αυτή τη στιγμή στην ευρύτερη οικογένεια νομίζω θα είναι η μόνη Αλίκη Βουγιουκλάκη που υπάρχει» εξήγησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας αποκλειστικά στο «Πρωινό» και στη Νάνσυ Παραδεισανού.
«Εύχομαι η μικρή Αλίκη να πάρει τα καλά στοιχεία του ονόματος, να έχει την τύχη, να έχει τη λάμψη, αλλά να μην της κάνει αυτό το όνομα τη ζωή πιο δύσκολη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει πολλά βαφτιστήρια και πως όλα είναι αγόρια, εκτός από την Αλίκη.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.