Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τετάρτης, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Ο οικοδεσπότης του «Καφενείου των φιλάθλων» μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, αποκάλυψε γιατί χώρισε και με τις δύο και εξήγησε πώς βρέθηκε από ιατρικός επισκέπτης να γίνεται αθλητικογράφος.
«Πριν ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία ήμουν ιατρικός επισκέπτης. Έβγαζα 80.000 δραχμές το μήνα τότε, το ’80. Ο πρώτος μου μισθός ως δημοσιογράφος στον Φίλαθλο ήταν 3000 δραχμές. Η πρώτη μου σύζυγος είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Γιανγκ.
Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε σεξουαλικό δέσιμο από την πρώτη στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο. Συνειδητοποίησα ότι από τον τζόγο καταστράφηκε μια οικογένεια και δεν έπαιξα ξανά.
Με τη δεύτερη γυναίκα μου τα βρήκαμε όταν ήταν 19 ετών κι εγώ 43. Με τη δεύτερη σύζυγό μου χωρίσαμε γιατί έμαθε ότι τα είχα ξαναβρεί με την πρώτη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεωργίου.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.