Νέος έρωτας για τον Λιαμ Χέμσγουορθ;

Νέος έρωτας για τον Λιαμ Χέμσγουορθ;

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε χεράκι- χεράκι με την ηθοποιό  Μάντισον Μπράουν η οποία παίζει στη «Δυναστεία» 

Miley_Liam
O Λίαμ Χεμσγουορθ φαίνεται πως αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του,  περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τη Μάιλι Σάιρους.  Η γυναίκα που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του ηθοποιού είναι η Μάντισον Μπράουν.  Ο  φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατούν χεράκι χεράκι στους δρόμους της Νέας Υόρκης.


Να υπενθυμίσουμε ότι η Μάιλι Σάιρους και ο  Λίαμ Χεμσγουορθ  παντρεύτηκαν  στις 23 Δεκεμβρίου του 2018 σε μία κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Φράνκλιν του Τενεσί. Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε ούτε χρόνο. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού η 26χρονη Σάιρους έκανε σχέση με την Κέιτλιν Κάρτερ. Ο φακός είχε τσακώσει τις δύο γυναίκες σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ κατά τη διάρκεια διακοπών τους στη λίμνη Κόμο. Όμως ούτε αυτό κράτησε πολύ.


Σύμφωνα με το Αμερικάνικο «People», άτομο από το περιβάλλον του  Λίαμ Χεμσγουορθ  αναφέρει ότι ο ηθοποιός δεν θέλει να μπει ακόμη σε μία πολύ σοβαρή σχέση. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ο Λίαμ  θέλει να το πάει αργά, αλλά ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη».


Δείτε παρακάτω την ηθοποιό: 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It me, wearing linen :)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maddison Brown (@maddisonbrown) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης