Εντυπωσιακή πρεμιέρα με την παρουσία πολλών επωνύμων, έκανε η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Κάλλιο αργά παρά αργότερα» που παρουσίασε την ανατρεπτική κωμωδία «Για λίγη πουτίγκα», μια διασκευή βασισμένη στο έργο του Thordon Wilder «Ντόλλυ η Προξενήτρα».
Στο θέατρο Τζένη Καρέζη, στις 28 Μαΐου ο Σάκης Ρουβάς, οι Κωνσταντίνος Καζάκος και Χριστίνα Αλεξανιάν, η ηθοποιός και προσφάτως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά, Νόνη Δούνια, και άλλοι ηθοποιοί έδωσαν το λαμπερό τους παρόν προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα, καθώς τα έσοδα από την παράσταση πηγαίνουν σε έναν καλό σκοπό. Μια σημαντική βοήθεια για το ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου», έναν Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού που προσφέρει πολλά.
Στις 11, 24 και 25 Ιουνίου οι επόμενες παραστάσεις. Υπάρχει και συνέχεια όμως, καθώς τα 18 μέλη της ομάδας θα παρουσιάσουν την εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση για τρεις ακόμη παραστάσεις (την Τρίτη 11 Ιουνίου και στις 24 και 25 του ίδιου μήνα στις 8.30 το βράδυ).
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.