Λούις Τόμλινσον: Ο τραγουδιστής των «One Direction» μετά τη μητέρα του έχασε και την αδερφή του

Λούις Τόμλινσον: Ο τραγουδιστής των «One Direction» μετά τη μητέρα του έχασε και την αδερφή του

Η 18χρονη Φελισιτέ βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της -Σε κατάσταση σοκ ο τραγουδιστής – Ήταν πολύ δεμένος με την αδερφή του

liouis01
Τα χτυπήματα της μοίρας για τον τραγουδιστή των «One Direction», Λούις Τόμλινσον είναι απανωτά καθώς μετά το θάνατο της μητέρας του από λευχαιμία πριν από τρία χρόνια, έχασε την περασμένη Τετάρτη και την αδερφή του. Η 18χρονη Φελισιτέ γνωστή και ως «Fizzy» βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή. Η άτυχη κοπέλα ήταν σχεδιάστρια μόδας και φανατική του Instagram με 1,3 εκατομμύρια ανθρώπους να την ακολουθούν.
Felicite-Lious

Ο Λούις είναι συντετριμμένος από την τραγική απώλεια και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» αδυνατεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του αδερφή έφυγε από τη ζωή. «Ήταν ένα αξιαγάπητο, στοργικό, λαμπερό και όμορφο κορίτσι», λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή.

Κλείσιμο
View this post on Instagram

Don’t know why I look so shocked 🖤

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

View this post on Instagram

Up early... forgot to wish insta a happy new year 🔮

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on


Ο Τόμλινσον μετά τα τραγικά νέα ακύρωσε την προγραμματισμένη του εμφάνιση για την παρουσίαση του νέου του single. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας η νεαρή κοπέλα κατέρρευσε μέσα στο διαμέρισμά της στο δυτικό Λονδίνο την Τετάρτη το μεσημέρι. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ναρκωτικά ή χάπια στο σπίτι της. Ο θάνατός της θεωρείται «ανεξήγητος» και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να ρίξουν φως στα αίτια.



Ο 27χρονος Λούις ενημερώθηκε για το θάνατο της αδερφής του το βράδυ της Τετάρτης και ενώ βρισκόταν σε δουλειά στο Λονδίνο. Μέλη της οικογένειας έτρεξαν αμέσως κοντά του. Τα δύο αδέρφια σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός τους λένε ότι ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους και πολύ συχνά τους έβλεπαν μαζί στο Λονδίνο.

View this post on Instagram

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91) on


«Η Φελισιτέ ήταν αγαπητή από όλους. Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό της. Είχε τόσους πολλούς φίλους και ήταν τόσο θετικό και χαρούμενο κορίτσι. Η απώλεια είναι τεράστια», είπε στη Sun συγγενής της οικογένειας.

Χτύπημα της μοίρας ο θάνατος της μητέρας του το 2016 από λευχαιμία
Το πρώτο χτύπημα για τον νεαρό Λιούις και τα αδέρφια του ήρθε όταν έχασαν την μητέρα τους το 2016 μετά από σύντομη μάχη με τη λευχαιμία. Η Τζοάνα Ντίκιν πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε και πέθανε σε ηλικία 43 ετών. Το ακόμα πιο τραγικό είναι πως η γυναίκα δύο χρόνια πριν πεθάνει είχε φέρει στον κόσμο δίδυμα. Ο Λουίς έχει και άλλα πέντε αδέρφια. Ο Λιούις ήταν πολύ δεμένος με την μητέρα του και τα αδέρφια του. Μάλιστα λίγες μέρες μετά το θάνατό της είχε ανέβει στη σκηνή του «X Factor» και είχε τραγουδήσει για να τιμήσει τη μνήμη της.

Louis Tomlinson and Steve Aoki perform Just Hold on! | Finals | The X Factor UK 2016


«Αυτό που μόλις έκανες ήταν πολύ γενναίο. Σε σέβομαι σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο. Η μαμά σου θα ήταν πολύ περήφανη και θα ανυπομονούσε για απόψε. Σίγουρα σε βλέπει τώρα και την έκανες περήφανη», είχε πει ο Simon Cowell στον Louis, που ήταν συγκινημένος πάνω στη σκηνή.

Lious_-Mother

O Λούις με την μητέρα του

Μετά το τέλος του show, ο 24χρονος star είχε ευχαριστήσει μέσω Twitter τον κόσμο για την συμπαράστασή του. «Ήταν πιο σκληρό απ’ ότι είχα φανταστεί», ανέφερε για την εμφάνισή του και πρόσθεσε: «Νιώθω τόση πολλή αγάπη γύρω από εμένα και την οικογένειά μου… Η μαμά θα ήταν περήφανη!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης