Ο R. Kelly κλαίει και οδύρεται για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης: «Δεν είναι δίκαιο!»

Ο R. Kelly κλαίει και οδύρεται για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης: «Δεν είναι δίκαιο!»

Ο τραγουδιστής της R&B κατηγορείται ότι υπέβαλε ανήλικα κορίτσια (ακόμα και 13 ετών) σε σεξουαλική κακοποίηση, ξυλοδαρμούς και άλλες ταπεινώσεις για πολλά χρόνια

cbs
Οι καταγγελίες των γυναικών που ισχυρίζονται ότι ο R. Kelly τις κακοποιούσε σεξουαλικά και συναισθηματικά και τις υπέβαλε επί σειρά ετών σε ξυλοδαρμούς και άλλες ταπεινώσεις είναι «ηλίθιες», «αναληθείς» και «άδικες», υποστηρίζει ο διάσημος μουσικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS News.

«Δεν έκανα τίποτα από αυτά που λένε, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δίνω μάχη για τη γαμ@@νη τη ζωή μου», εμφανίζεται να λέει ο τραγουδιστής στην δημοσιογράφο Γκειλ Κινγκ, με την οργή να ξεχειλιζει από την φωνή του και τα μάτια του να πλημμυρίζουν δάκρυα.


Ο τραγουδιστής της R&B μίλησε στο CBS δύο εβδομάδες αφότου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τεσσάρων γυναικών, τρεις από τις οποίες ήταν ανήλικες την περίοδο της φερόμενης κακοποίησής τους από τον R. Kelly. Αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων, ο μουσικός αφέθηκε ελεύθερος.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@rkelly sits down for first intvu since @survivingrkelly doc & let’s just say he has lots to discuss tomorrow @cbsthismorning...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gayle King (@gayleking) στις





Στα αποσπάσματα της συνέντευξης που δημοσίευσε το CBS, ο τραγουδιστής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα έπρεπε να είμαι ηλίθιος για να κάνω αυτά που λένε. Είναι χαζό, σκεφτείτε το για λίγο λογικά! Ξεχάστε πώς νιώθετε για μένα. Μπορείτε να με αγαπάμε ή να με μισείτε, όμως χρησιμοποιήστε την λογική σας. Πόσο βλάκας θα έπρεπε να είμαι, με το τρελό παρελθόν μου και όλα όσα έχω περάσει, για να κάνω οσα με κατηγορούν; Θα έπρεπε να είμαι ένα τέρας για να κρατώ κορίτσια αιχμάλωτα παρά τη θέλησή τους, να τα αλυσοδένω και να τα κρατάω νηστικά!».

Κλείσιμο
Τα περιστατικά για τα οποία κατηγορείται ο μουσικος ξεκινούν από το 1998 και αφορούν ανήλικα κορίτσια. Το ένα από αυτά μάλιστα ήταν μόλις 13 ετών όταν «έμπλεξε» με τον R. Kelly.
Τα συγκεκριμένα κορίτσια και οι οικογένειές τους κατηγορούν τον R. Kelly ότι κρατούσε αιχμάλωτες τις έφηβες σε ένα περιβάλλον όπου βιάζονταν και κακοποιούνταν και ότι υπέβαλε τα θύματά του σε σεξουαλική και σωματική βία, επί καθημερινής βάσης.

Στη συνέντευξη που θα προβληθεί σήμερα ο τραγουδιστής αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα το γεγονός ότι λόγω της... διασημότητας βρίσκει σεξ όπου και όποτε θέλει, επομένως δεν χρειάστηκε ποτέ να εξαναγκάσει καμία γυναίκα να πέσει στο κρεβάτι του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης