Αθώος δηλώνει ο R.Kelly για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης

Αθώος δηλώνει ο R.Kelly για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης

Ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο R.Kelly αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι είχε συναινετικές σχέσεις με τις τρεις έφηβες και την ενήλικη γυναίκα

20755860
Αθώος δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου του Σικάγο ο Αμερικανός τραγουδιστής R.Kelly, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον τριών ανηλίκων και μιας γυναίκας, στο διάστημα από το 1998 μέχρι το 2010.

Ο 52χρονος σταρ, ντυμένος με την πορτοκαλί φόρμα των κρατουμένων, συνοδευόταν από τον συνήγορό του. Ο Ρόμπερτ Σιλβέρστερ Κέλι, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, τέθηκε υπό κράτηση την Παρασκευή, αφού παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία.

Το Σάββατο, ένα δικαστήριο όρισε εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος. Με βάση το αμερικανικό σύστημα, ο κατηγορούμενος πρέπει να καταθέσει το 10% αυτού του ποσού –δηλαδή 100.000 δολάρια– για να αποφυλακιστεί, όμως ο R.Kelly υποστηρίζει ότι δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα.

20758826


Ο δικηγόρος του, Στιβ Γκρίνμπεργκ, δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης δεν είναι τόσο πλούσιος όσο θα φανταζόταν κανείς λόγω της φήμης και της διασημότητάς του.

Κλείσιμο
Ο Γκρίνμπεργκ είπε επίσης ότι ο R.Kelly αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι είχε συναινετικές σχέσεις με τις τρεις έφηβες και την ενήλικη γυναίκα. "Δεν ανάγκασε καμία να έχει σεξουαλική επαφή. Πρόκειται για έναν ροκ σταρ. Δεν έχει ανάγκη να καταφύγει σε μη συναινετικές σχέσεις", ισχυρίστηκε.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, τα θύματα του Κέλι είναι μια έφηβη την οποία γνώρισε όταν εκείνη του ζήτησε αυτόγραφο κατά τη διάρκεια μιας παλαιότερης δίκης του με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, μια άλλη την οποία γνώρισε στο πάρτι για τα 16α γενέθλιά της και η κομμώτριά του, ηλικίας 24 ετών εκείνη την εποχή.

Η τέταρτη κατηγορία βασίζεται σε ένα βίντεο που υποτίθεται ότι τον δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις με μια 14χρονη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης