Η Κάιλι Μινόγκ και ο Τζέισον Ντόνοβαν τραγουδούν ξανά το «Especially for You», 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του!

Η Κάιλι Μινόγκ και ο Τζέισον Ντόνοβαν τραγουδούν ξανά το «Especially for You», 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του!

Οι δύο πρώην εραστές και συμπρωταγωνιστές πρόσφεραν μια ερμηνεία όλο νοσταλγία στους φαν τους

kyllie-ntoueto
Σχεδόν τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που το «Especially for You», ένα ντουέτο που τραγουδούσαν μαζί οι δύο Αυστραλοί ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ και Τζέισον Ντόνοβαν, κατακτούσε τα παγκόσμια charts και τρέλαινε εφήβους ανά την υφήλιο.

Οι δύο τραγουδιστές, που πλέον έχουν ξεπεράσει τα 50, ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής σε εκδήλωση του Radio 2 στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου και χάρισαν μια άκρως νοσταλγική στιγμή στους φαν τους, τραγουδώντας το εμβληματικό τραγούδι που είχε σημαδέψει την καριέρα τους ως ποπ είδωλα.

Όπως είναι φυσικό, η κοινή τους ερμηνεία ενθουσίασε τους 35+ χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι θυμούνται ακόμα τα 80s, και το Twitter πλημμύρισε με αναρτήσεις που έκαναν αναφορά στο... ερωτικό παρελθόν των δύο συμπατριωτών.

Τη δεκαετία του 80, η Μινόγκ και ο Ντόνοβαν πρωταγωνιστούσαν ως «Σαρλίν» και «Σκοτ» στην αυστραλιανή σαπουνόπερα Neighbours, μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στη χώρα και διεθνώς.

scott-charlene


Το επεισόδιο του γάμου τους είχε σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, καθηλώνοντας πάνω από 22 εκατομμύρια θεατές στους δέκτες τους.

Μετά την αποχώρηση της Μινόγκ από τη σειρά και ενώ η καριέρα της ως τραγουδίστρια είχε αρχίσει να απογειώνεται, ο Ντόνοβαν άρχισε να αισθάνεται παραμελημένος, με αποτέλεσμα η θυελλώδης σχέση τους να φτάσει στο τέλος της.

Οι δύο ποπ σταρ είχαν ξανασυναντηθεί επί σκηνής το 2012, σε μία συναυλία που πιστευόταν ότι θα ήταν «μία και μοναδική». Ωστόσο φαίνεται ότι τίποτα δεν... τελειώνει οριστικά ανάμεσα στους δύο πρώην και είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθούν στο μέλλον, τουλάχιστον μουσικά.

Κλείσιμο
Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially For You (Hyde Park 2018)

Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially For You
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης