Έγκυος στα 54 της χρόνια η Μπριγκίτε Νίλσεν

Έγκυος στα 54 της χρόνια η Μπριγκίτε Νίλσεν

Η δίμετρη καλλονή από τη Δανία θα κρατά σε λίγες ημέρες στα χέρια της το πέμπτο παιδί της  – Ο πατέρας του παιδιού είναι 15 χρόνια μικρότερός της

nielsen
Για πέμπτη φορά θα γίνει μανούλα η δίμετρη πρώην κυρία Σιλβέστερ Σταλόνε, Μπριγκίτε Νίλσεν. Η 54χρονη Δανή με το κοντό ξανθό μαλλί θα γνωρίσει την μητρότητα για μία ακόμη φορά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τη γερμανική εφημερίδα «Bild».

Τo πρώην καυτό μοντέλο που άλλοτε ζούσε παθιασμένα με έρωτες και ειδύλλια, τώρα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πέμπτο της παιδί, όπως δείχνει η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με την λεζάντα «η οικογένεια μεγαλώνει». Η Μπριγκίτε εκπλήσσει τους οπαδούς της στο Instagram με μια φωτογραφία του εαυτού της και της φουσκωμένης κοιλίτσας της.

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) στις

Κλείσιμο



Η Μπριγκίτε είναι ήδη μητέρα τεσσάρων αγοριών: του 28χρονου Κίλιαν,του 25χρονου Ντάγκλας, του 23χρονου Ραούλ και του 34χρονου Τζούλιαν.

Στους μεγάλους της έρωτες συγκαταλέγονται οι συμπρωταγωνιστές της σε ταινίες όπως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Σον Πεν (την εποχή που ήταν στο πλευρό της Μαντόνα).

Οι σχέσεις της απαθανατίστηκαν στον σκανδαλοθηρικό Τύπο και σύντομα το μοντέλο από τη Δανία ήταν η αγαπημένη του Χόλιγουντ,καθώς τόσο οι εκρηκτικές της αναλογίες όσο και ο αντισυμβατικός τρόπος ζωής της έκαναν τα εισιτήρια να κόβονται βροχή.

Η σέξι πλευρά της Μπριγκίτε, της απόλυτης κάποτε σεξοβόμβας, έχει αποκρυσταλλωθεί σε πέντε γάμους και μερικούς ακόμα σταθερούς συντρόφους.Το πανέμορφο κορίτσι από τη Δανία είχε όνειρο να κατακτήσει τις ΗΠΑ και ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πετύχει.

Το Χόλιγουντ το κατέκτησε. Σειρά έχει τώρα η οικογένεια. Σε λίγους μήνες,η δίμετρη καλλονή από τη Δανία με τη βαριά προφορά και τις χυμώδεις καμπύλες που έκοβαν την ανάσα, θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πέμπτο της παιδί.

Η Νίλσεν θα φέρει στον κόσμο του παιδί του Ματία Ντέσι,o οποίος είναι 15 χρόνια μικρότερός της. Πέρυσι η ίδια είχε δηλώσει στο γερμανικό περιοδικό «Bunte»:«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αποκτήσουμε παιδί και δεν θέλουμε να ζητήσουμε ιατρική βοήθεια». Τελικά όμως η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης