«Nomads»: Αυτό είναι το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1

«Nomads»: Αυτό είναι το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1

Η σαρωτική επιτυχία του «Survivor 1», «αιφνιδίασε» τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς που πλέον «περνούν στην αντεπίθεση»

«Nomads»: Αυτό είναι το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1
«Εξωτικά τοπία που κρύβουν κινδύνους. Μακρινά ταξίδια σε αφιλόξενα μέρη. Μοναδικές εμπειρίες που δοκιμάζουν τα όρια σου. Αυτό είναι το Nomads», ακούγεται στο trailer του νέου ριάλιτι επιβίωσης που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1.

Το «Nomads» είναι η «απάντηση» του καναλιού του Αμαρουσίου στο «Survivor 2» που θα προβληθεί την νέα τηλεοπτική σεζόν από τον ΣΚΑΙ. Η σαρωτική επιτυχία του «Survivor 1», «αιφνιδίασε» τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς που πλέον «περνούν στην αντεπίθεση».

Ο ΑΝΤ1 υπόσχεται στους τηλεθεατές:
Κλείσιμο
«κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι. Μία περιπέτεια σε άγνωστους τόπους και πολιτισμούς. Ό,τι πιο δυνατό είδαν ποτέ!».



Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ριάλιτι θα συμμετέχουν 18 παίκτες, αναγνωρίσιμοι και μη. Αφού επιλεχθούν οι παίκτες θα χωριστούν σε τρεις ομάδες και θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους σε μακρινούς προορισμούς. Επιπλέον θα κληθούν να προσαρμοστούν σε άγνωστους πολιτισμούς και να αντέξουν σε σκληρά αγωνίσματα. Το ριάλιτι συνηθίζεται να προβάλλεται καθημερινά και κάθε εβδομάδα είναι και μία νέα πρόκληση για τους παίκτες.

Ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι η ανατροπή. Τη μία στιγμή η μία ομάδα μπορεί να απολαμβάνει την απόλυτη χλιδή σε κάποια έπαυλη με μπάτλερ και άφθονο φαγητό και την επόμενη να υποφέρει από την πλήρη έλλειψη φαγητού και στέγης.

Δείτε πλάνα από το «Nomads»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης