Χαλιμά Άντεν: Η νέα σταρ της πασαρέλας φοράει χιτζάμπ!

Χαλιμά Άντεν: Η νέα σταρ της πασαρέλας φοράει χιτζάμπ!

Η 19χρονη Αμερικανο-Σομαλή γεννήθηκε σε προσφυγικό καταυλισμό στην Κένυα - Έγινε «μούσα» του Κάνιε Γουέστ και πρωταγωνίστησε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Χαλιμά Άντεν: Η νέα σταρ της πασαρέλας φοράει χιτζάμπ!
Το όνομά της είναι Χαλιμά Άντεν, είναι μόλις 19 ετών και είναι το πιο «καυτό» κορίτσι του μόντελινγκ αυτές τις μέρες. Ο λόγος; Η πανέμορφη Αμερικανο-Σομαλή περπάτησε στην πασαρέλα του διάσημου ράπερ και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.



Κλείσιμο
Ο σταρ της χιπ-χοπ μουσικής σκηνής με τις... σχεδιαστικές ανησυχίες παρουσίασε τη συλλογή του, «Yeezy» (σ.σ. γνωστή από τη συνεργασία του με την Adidas) και η νεαρή καλλονή, με την... άδειά του, εμφανίστηκε, φορώντας χιτζάμπ.

Aμέσως μετά, όλοι έψαχναν να μάθουν περισσότερα για το όμορφο μελαχρινό κορίτσι. Πράγματι, η ιστορία της παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Γεννημένη σε προσφυγικό καταυλισμό στην Κένυα, η Άντεν είναι «προστατευόμενη» της πρώην διευθύντριας της γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld. Τον περασμένο Μάρτιο η Roitfeld συνεργάστηκε με τον φωτογράφο Μάριο Σορέντι για το CR Fashion Book, στο οποίο η Άντεν φόρεσε σύνολα της Loewe.





Η Χαλιμά εμφανίστηκε πέρυσι σε πρωτοσέλιδα περιοδικών ως η πρώτη υποψήφια στα καλλιστεία ομορφιάς για τον τίτλο Miss Minnesota που φόρεσε χιτζάμπ. Αν και έχει μόλις «συστηθεί» στον κόσμο της μόδας, δήλωσε στην Vogue ότι «όλοι την αποδέχθηκαν και την καλωσόρισαν».

«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Κάνιε και την Κιμ (Καρντάσιαν), ήταν ωραία» είπε. «Στόχος μου είναι να στείλω ένα μήνυμα στις μουσουλμάνες και στις νεαρές γυναίκες παντού, ότι μπορούν να σπάσουν τα στερεότυπα και να είναι ο εαυτός τους. Πάντα να μένετε πιστές σε αυτό που είστε, τα εμπόδια μπορούν και πρέπει να απομακρύνονται».

Η 19χρονη καλλονή έχει υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG, το οποίο ασφαλώς και θα την συδράμει στην προσπάθειά της να διαδώσει «ένα θετικό μήνυμα για την ομορφιά και τη διαφορετικότητα», όπως η ίδια έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, θέλοντας να δείξει ότι ο κόσμος της μόδας είναι «φιλόξενος» και για τις νεαρές μουσουλμάνες...























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης