Μαρία Αλεξάνδρου στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Πλέον οι γονείς μου είναι υπερήφανοι για μένα»

Μαρία Αλεξάνδρου στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Πλέον οι γονείς μου είναι υπερήφανοι για μένα»

Ο νέος έρωτας, η συγκατοίκηση και η στροφή στην καριέρα της

Μαρία Αλεξάνδρου στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Πλέον οι γονείς μου είναι υπερήφανοι για μένα»
Η Μαρία Αλεξάνδρου βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και έκανε αποκαλύψεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή και όχι μόνο. Μίλησε για τα λάθη του παρελθόντος, τη στροφή στην καριέρα της και τραγούδησε τη νέα της επιτυχία.

«Έχω μία σχέση αυτόν τον καιρό! Είμαστε μαζί μία εβδομάδα αλλά πηγαίνει πολύ καλά. Κάθε μέρα είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συζούμε βασικά από την πρώτη ημέρα. Γνωριστήκαμε στα μπουζούκια. ΄Ηρθε για να με θαυμάσει το παλικάρι και με πήρε από εκεί μέσα και με πήγε σπίτι του!...Μου είπε: ''Έλα από το σπιτάκι μου να κάτσουμε. Έγινε το κακό και μετά έμεινα σπίτι του. Εκείνος μου το ζήτησε!»,
Κλείσιμο
είπε η Μαρία Αλεξάνδρου.

Θα ήθελε να έχει μέλλον αυτή η σχέση; «Είναι ευκατάστατος, είναι πολύ ωραίος και είμαστε αρκετά καλά μαζί!»

Για τη στροφή της στο τραγούδι είπε:
«Ήταν κάτι που μου άρεσε από παλιά και είπα να το δοκιμάσω! Μου πρότειναν από μαγαζιά να το κάνω επαγγελματικά. Μου αρέσει πάρα πολύ. Πλέον το τραγούδι είναι η ζωή μου!»

Στη συνέντευξη της αναφέρθηκε στον «Αγάπη Μόνο»: «Δεν αντέχεται αυτό το παλικάρι. Τον έχω γνωρίσει με μία ξανθιά τέλος πάντων αυτή», είπε.

«Με τη Τζούλια;» τη ρώτησε η Δούκισσα. «Εσύ ούτε καν επαφή με αυτή! Τέλος πάντων. Ο Ποτέτσης είναι έτσι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Του είπα: ''Σταμάτα! Φύγε από δίπλα μου''».

Μιλώντας για τη νέα της καριέρα, τόνισε: «Πλέον έχω αλλάξει μάνατζερ. Έχω αλλάξει την καριέρα μου! Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω! Γιατί τα προηγούμενα δεν ήταν του δικού μου επιπέδου. Πιστεύω ότι με παρέσυραν. Το μετάνιωσα και δεν θα έκανα ξανά ποτέ αυτό που έκανα. Δεν είναι του στιλ μου. Οι γονείς μου το πήραν πολύ άσχημα και ο περίγυρος μου και δεν θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία να τους πληγώσω!Αλλά πλέον έχω αλλάξει και οι γονείς μου είναι υπερήφανοι για μένα!».

Η Μαρία Αλεξάνδρου τόνισε ότι οι περισσότεροι θαμώνες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται είναι άνδρες αλλά υπάρχουν και γυναίκες που τη θαυμάζουν. «Οι γυναίκες ζηλεύουν και είναι λίγο κομπλεξικές», τόνισε η Μαρία Αλεξάνδρου.

Στις σχέσεις της, όπως τόνισε δεν ζηλεύει: «Αφήνω τον άλλο ελεύθερο! Ό,τι κάτσει!».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης