Βίντεο: Οι Pussy Riot «απαντούν» στον Τραμπ με τραγούδι για το αιδοίο

Βίντεο: Οι Pussy Riot «απαντούν» στον Τραμπ με τραγούδι για το αιδοίο

Το αιδοίο είναι μεγαλύτερο από τον Τραμπ, δήλωσε η Νάντια Τολοκονίκοβα

Βίντεο: Οι Pussy Riot «απαντούν» στον Τραμπ με τραγούδι για το αιδοίο
Με τον προκλητικό τρόπο που γνωρίζει αποφάσισε να απαντήσει το συγκρότημα Pussy Riot στον Ντόναλντ Τραμπ και τα σεξιστικά σχόλεια που έκανε σε βάρος των γυναικών.

Πρόκειται για ένα τραγούδι με τον χαρακτηριστικό τίτλο Straight Outta Vagina το οποίο είναι αφιερωμένο στο... αιδοίο.

Κλείσιμο
Ανάμεσα στους στίχους μπορεί κανείς να διαβάσει: «Αν το αιδοίο σου καταλήξει στη φυλακή, τότε όλος ο κόσμος θα ακούσει» και «Μην κάνεις το χαζό, μην κάνεις τον ανόητο, το αιδοίο είναι αυτό από το οποίο προήλθες».



Αν και το τραγούδι ηχογραφήθηκε το Φεβρουάριο και το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο Λος Άντζελες η αρχηγός των Pussy Riot Νάντια Τολοκονίκοβα δήλωσε ότι «θα μπορούσε να θεωρηθεί μια απάντηση στον Τραμπ. Αλλά πιστεύω ότι η ιδέα της δυνατής θυλικής σεξουαλικότητας είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε λαϊκιστή μεγαλομανή άνδρα. Το αιδοίο είναι μεγαλύτερο από τον Τραμπ».

Το συγκρότημα το επόμενο διάστημα αναμάνεται να κυκλοφορήσει άλλα δύο βίντεο με τα οποία θα σχολιάζει τις αμερικανικές και τις ρωσικές πολιτικές επικεντρωνόμενο στο αυξανόμενο κύμα λαϊκισμού και εθνικισμού.

«Οι πολιτικοί υμνούν τη δυνατή ηγεσία. Ο Τραμπ στηρίζει ανοιχτά τις αυταρχικές μεθόδους του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και αυτό είναι τρομακτικό» συνέχισε η αρχηγός του ρωσικού συγκροτήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης