Μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ηθοποιός στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1
Η Κατερίνα Λέχου κατάφερε να εντυπωσιάσει τη Φαίη Σκορδά, κατά την είσοδό της στο πλατό του «Πρω1νού». Η ηθοποιός εμφανίστηκε με μία λευκή παντελόνα που συνδύασε με ένα ροζ μπλουζάκι χωρίς ώμους. «Μόνο εσύ μπορείς να το βάλεις αυτό καμία άλλη, oύτε εγώ δεν μπορώ να
το βάλω, που με λες ψηλή! Δεν το βάζω με τίποτα. Το περπατάς, το
υποστηρίζεις»,
της είπε η οικοδέσποινα του «Πρω1νού». «Ε πρέπει να το υποστηρίζεις», απάντησε η Κατερίνα Λέχου.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.