Τον λόγο που αποχώρησε από τα γυρίσματα του επεισοδίου για τα 20 χρόνια από το «Παρά Πέντε» εξήγησε η Γωγώ Γαρυφάλλου την οποία είχε καλέσει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η ίδια ανέφερε πως δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό ωράριο του προγράμματος, καθώς θα έμεναν πίσω οι υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Παρόλα αυτά, τόνισε πως η φιλοξενία ήταν εξαιρετική και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της και προς τον ηθοποιό και σκηνοθέτη που δημιούργησε τη σειρά, αλλά και προς την υπόλοιπη ομάδα της οποίας υπήρξε μέρος.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ανακοίνωσε τον λόγο της αποχώρησής της, έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ τον @kapoutzidakiaa για την πρόσκληση που μου έκανε να παρευρεθώ στην λαμπερή αυτή βραδιά 20 χρόνια μετά !!!! Αλλά αποχώρησα στο break λόγω ότι το ωράριο των γυρισμάτων θα πήγαινε μέχρι πάρα πολύ αργά πράγμα αδύνατον να μπορούσα να ανταπεξέλθω διότι το πρωί δεν θα μπορούσα να είμαι σωστή στην εργασία μου... ο Γιώργος ένας κούκλος όπως όλοι οι συντελεστές και η συγκίνηση έντονη ακόμα και για εμάς που είχαμε βάλει αυτό το μικρό λιθαράκι στο πιο επιτυχημένο σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης!!!! Και πάλι σε ευχαριστώ Γιώργο μου !!!!!».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.