Στην άρνηση που είχε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι στάθηκε η Πέγκυ Ζήνα. Όπως εξήγησε, το γεγονός πως η μητέρα της ως τραγουδίστρια δεν έλαβε την αναγνώριση που θα έπρεπε λειτούργησε για εκείνη ως αποτρεπτικός παράγοντας. Τελικά όμως, χάραξε τη δική της πορεία στη μουσική σκηνή, μετά από παρότρυνση τρίτων.
Η Πέγκυ Ζήνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star», το πρωί της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου, και παρουσίασε τους ενδοιασμούς που είχε σχετικά με την εμπλοκή της με το τραγούδι. «Μεγαλώνοντας δεν ήθελα να γίνω τραγουδίστρια, το ξέρουμε αυτό. Κάποιοι επέλεξαν να γίνω τραγουδίστρια. Μου βρήκαν κάτι τραγούδια και δεν μ’ άρεσαν. Αργότερα βρήκα εγώ αυτά που μ’ άρεσαν. Μάλλον δεν ήθελα επειδή η μαμά μου, που ήταν πολύ μεγάλη τραγουδίστρια, δεν είχε αυτά που έπρεπε να έχει. Δηλαδή δεν είχε την επιτυχία και με φρέναρε, γιατί τη θεωρούσα μία δουλειά μη αξιοκρατική», σημείωσε.
Δείτε το βίντεο
Μέσα από την παρουσία της στον συγκεκριμένο χώρο, που μετρά τριάντα περίπου χρόνια, έχει συνειδητοποιήσει πως απουσιάζει η αξιοκρατία. Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Μετά από τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο γύρω στα 30, θα σου πω ότι πάλι τη θεωρώ μία δουλειά που δεν είναι αξιοκρατική. Απλώς μπορώ και πολεμάω μέσα σ’ αυτό και δεν αφήνομαι. Δεν μπορεί κανένας να μου σηκώσει το δαχτυλάκι και να μου πει “Ε, τώρα εσύ με αυτά που έκανες δεν μπορείς να κάνεις τα άλλα”. Δεν μπορώ. Γελάω πάρα πολύ με αυτούς τους ανθρώπους. Λυπάμαι που κακομεγαλώνουν με αυτόν τον τρόπο. Και ειδικά κάποιοι συνάδελφοι, ευτυχώς πολύ λίγοι, παλιοί, που σηκώνουν το δαχτυλάκι και λένε για διαχωρισμούς, ένας χώρος, άλλος χώρος, δεν αφήνουν τα παιδιά να ζήσουν την επιτυχία τους. Άστο ρε παιδιά να το χαρεί το παιδί. Άστο και μη σε νοιάζει τι θα γίνει στο μέλλον. Κοίτα το δικό σου το μέλλον που δεν είναι ίδιο με το παρελθόν σου».
Πέρα την επαγγελματική της ζωή, η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε στην ίδια συνέντευξη και στα προσωπική της και ειδικότερα στη σχέση της με την κόρη της, λέγοντας: «Η σχέση μας είναι καλή. Έχουμε τις κόντρες μας. Tώρα πια το έχω πιάσει λίγο και της λέω “αγάπη μου τι ωραίο είναι αυτό που φοράς;” και το βγάζει. Όταν δεν μ’ αρέσει κάτι θα της πω τι ωραίο είναι αυτό που φοράς. Κάνω το αντίθετο. Τώρα ευτυχώς πρωί είναι στο σχολείο, δεν θα μ’ ακούσει».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.