Για μία ακόμη χρονιά οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret θα περπατήσουν στην πασαρέλα σε ένα εντυπωσιακό σόου που «παντρεύει» τη μόδα με τη μουσική.
Λίγες ώρες πριν το πολυαναμενόμενο event που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, στη Νέα Υόρκη, στο κατάστημα της Victoria’s Secret στη Fifth Avenue, βίντεο από τα backstage δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram.
Στο υλικό που αναρτήθηκε στα social media, η Ιρίνα Σάικ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Άλεξ Κονσάνι μεταξύ άλλων, κάνουν την εμφάνισή τους, φορώντας ρόμπες, ενώ ετοιμάζονται στα παρασκήνια.
Διάσημα μοντέλα που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη Victoria's Secret θα φορέσουν και πάλι τα φτερά τους. Ανάμεσά τους οι Αντριάνα Λίμα, Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Άλεξ Κονσάνι, Ανόκ Γιαΐ, Άσλεϊ Γκράαμ, Μπάρμπαρα Πάλβιν, Κάντις Σουάνποελ, Ντάουτζεν Κρος, Τζίτζι Χαντίντ, Τζόαν Σμαλς, Λίλι Άλντριτζ, Παλόμα Ελσέσερ, Στέλα Μάξγουελ και Τέιλορ Χιλ.
Το fashion show θα ντύσουν με τη μουσική τους η Missy Elliott, η Karol G, η Madison Beer και το δημοφιλές K-pop συγκρότημα TWICE.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.