Ανοιχτός στο φλερτ δηλώνει ο Κώστας Κόκλας, εξηγώντας πως του αρέσει να περνάει χρόνο με γυναίκες, τονίζοντας ότι το χιούμορ αποτελεί βασικό στοιχείο της επικοινωνίας τους.
Ο ηθοποιός που έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους στο παρελθόν και έχει αποκτήσει έναν γιο, παραδέχτηκε ότι έχει ολοκληρωθεί για εκείνον το κεφάλαιο της οικογένειας.
Μιλώντας στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», με τη συνέντευξή του να προβάλλεται το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, ανέφερε: «Η ζωή είναι μπροστά, σχεδιάζω πράγματα. Στη φάση που είμαι δεν είναι προτεραιότητά μου να βρω έναν άνθρωπο και φτιάξω οικογένεια, το έχω κάνει, το έχω ολοκληρώσει».
Όσο για τη φάση της ζωής που διανύει και τη σχέση του με το άλλο φύλο σχολίασε: «Μου αρέσει η συντροφικότητα, μου αρέσει να φλερτάρω, να κάνω παρέα με κορίτσια, να αστειευόμαστε, να τις κάνω να γελούν και να με κάνουν να γελάω».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.