Σε μηνύσειςκατά συγγενικών του προσώπων προχώρησε οΓιώργος Μαζωνάκης,για τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο.
Κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να καταθέσει τις μηνύσεις, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν λέγοντας ότι εκτός της παραμονής του στο Δρομοκαΐτειο θα ασχοληθεί και με την ακούσια νοσηλεία, η οποία δεν εφαρμόζεται σωστά στην Ελλάδα, όπως τόνισε. Σε ερώτηση για το αν βρέθηκε συσκευή παρακολούθησης στο σπίτι του, απάντησε πως «θα ακούσετε για τα πάντα σύντομα».
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαζωνάκηςείπε: «Θα ασχοληθώ με τον εγκλεισμό μου στο Δρομοκαΐτειο, παραμονή της Παναγίας παρακαλώ. Αυτός είναι ο ένας λόγος που είμαι εδώ. Και ο δεύτερος είναι ότι θα ασχοληθώ με την ακούσια νοσηλεία. Είναι κάτι που δεν εφαρμόζεται σωστά στην Ελλάδα και πολλοί έχουν αναφερθεί σε εμένα, αν μπορούν να βοηθήσουν στην κατάσταση, να βοηθήσω να μην κλείνουν ανθρώπους χωρίς λόγο και χωρίς τη θέλησή τους», με τον ίδιο να απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου: «Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο, θα ακούσετε για τα πάντα σύντομα».
Δείτε εικόνες από την άφιξη του Γιώργου Μαζωνάκη στα δικαστήρια:
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.