Το «Exathlon»αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ την Κυριακή 31 Αυγούστου, με τους παίκτες να βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, περιμένοντας να ξεκινήσει το παιχνίδι. Την παρουσίαση του νέου ριάλιτι έχει αναλάβει ο Γιώργος Καράβας, ενώ αρκετοί πρώην παίκτες του Survivor επιστρέφουν στις τηλεοπτικές οθόνες για να αγωνιστούν σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ.
Στο φετινό καστ ξεχωρίζουν ο Στάθης Σχίζας, ο Μάριος Πρίαμος και ο Ντάνιελ Νούρκα, οι οποίοι ταξίδεψαν ήδη στον εξωτικό προορισμό για τα γυρίσματα. Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από το νησί, δίνοντας στους θαυμαστές μια μικρή γεύση από όσα έρχονται.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, «οι πιο μαχητικοί παίκτες μπαίνουν στο Exathlon για να αναμετρηθούν στα πιο δύσκολα και εντυπωσιακά αγωνίσματα με τους ανταγωνιστές αλλά και με τον εαυτό τους. Οι προκλήσεις θα είναι αμέτρητες, οι αντοχές τους θα δοκιμαστούν. Όμως όσοι είναι φτιαγμένοι από τη στόφα των πρωταθλητών, ξέρουν να επιβιώνουν και να μάχονται για την κυριαρχία».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.