Λίγο καιρό μετά την ευχάριστη είδηση για την πρόταση γάμου που δέχτηκε, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ανάρτηση στα social media για να ευχηθεί στον αγαπημένο της, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Η παρουσιάστρια φαίνεται να διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, με τη σχέση της με τον επιχειρηματία να την έχει ανανεώσει.
Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μερικά κοινά τους στιγμιότυπα, με αφορμή τα 36α γενέθλια του αγαπημένου της, προκειμένου να του ευχηθεί και δημόσια.
Το ζευγάρι εμφανίζεται να ποζάρει αγκαλιασμένο μπροστά στη θάλασσα, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια ανέβασε κάποιες φωτογραφίες, με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή να σβήνει τα κεράκια της τούρτας του. Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Μαζί σε όλα!».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι