Στην Ελλάδα επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 18 Μαϊου η Κλαυδία με όλη την ελληνική αποστολή της Eurovision 2025 από τη Βασιλεία μετά την κατάκτηση της 6ης θέσης.
Συγγενείς και φίλοι, που την καλωσόρισαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, της ετοίμασαν μια μεγαλειώδη υποδοχή και το κλίμα ήταν πανηγυρικό.
“Η 6η θέση για μένα ήταν πραγματικά νίκη” τόνισε μεταξύ άλλων η ερμηνεύτρια, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στους Έλληνες για την αγάπη και τη στήριξη.
«Παιδιά, δεν ξέρω τι να πω. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη αλήθεια. Ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει, ό,τι πιο επιβραβευτικό. Είμαι τόσο χαρούμενη. Ελπίζω να είστε περήφανοι» ήταν η πρώτη αντίδρασή της.
Κλείσιμο
“Ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ την ΕΡΤ, την Panik, τα παιδιά, τους χορευτές, τα πάντα” πρόσθεσε η Klavdia η οποία αναφέρθηκε και στην Ημέρα Μνήμη της Ποντιακής Γενοκτονίας. “Δεν ξέρω πώς ήρθαν έτσι τα πράγματα. Είναι μια πολύ βαριά ημέρα αύριο για όλους μας, για τους Πόντιους Έλληνες“.
Δείτε φωτογραφίες
Τέσσερις χώρες έδωσαν 12άρι στο ελληνικό τραγούδι, ενω στο televoting συγκέντρωσε 126 ψήφους. Τέσσερα δωδεκάρια έλαβε η Ελλάδα από το Μαυροβούνιο, την Αυστραλία, το Ισραήλ και την Κύπρο. 10 βαθμούς έδωσε στην Αστερομάτα η Μάλτα και 8 η Γαλλία. Η Ελλάδα έδωσε το 12άρι της στην μοναδική ερμηνεία της Λουάν από την Γαλλία. Οι ψήφοι του κοινού ήταν εκείνοι που έκριναν τον τελικό νικητή του διαγωνισμού. Αυτές ήταν που εκτόξευσαν το Ισραήλ και την Εσθονία στις πρώτες θέσεις, ενώ είχαν μέτρια βαθμολογία από τις κριτικές επιτροπές, και αυτές ήταν που έδωσαν την πρωτιά στον νεαρό τενόρο από την Αυστρία.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είχε κατακτήσει ξανά την 6η θέση το 2013, με το τραγούδι «Αlcohol is free» κι ερμηνευτές τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και τους Koza Μostra. Και τη χρονιά εκείνη το τραγούδι είχε επιλεγεί μέσω Εθνικού Διαγωνισμού που είχε διοργανώσει η ΕΡΤ.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.