Την περηφάνια του εξέφρασε δημόσια ο Oge για την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κλαυδία στον τελικό της Eurovision το βράδυ της 17ης Μαΐου. Ερμηνεύοντας την «Αστερομάτα» μπροστά στο κοινό του μουσικού διαγωνισμού, η νεαρή τραγουδίστρια έφερε κόντρα στα στοιχήματα την Ελλάδα στην 6η θέση, όπως είχαν κάνει πριν από δώδεκα χρόνια οι Koza Mostra μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη με το τραγούδι «Alcohol is Free».
Ο σύντροφος της Κλαυδίας προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας πως δεν μπορεί παρά να καμαρώνει για τη σημαντική διάκριση που πέτυχε ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision.
«Μόνο καμάρι», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της από τη μεγάλη βραδιά με την ελληνική σημαία τυλιγμένη γύρω από τους ώμους της.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.