Γεράσιμος Γεννατάς: Έχω την αίσθηση ότι ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των πρώτων επιλογών
Δεν έχω συμφιλιωθεί με την εικόνα μου στην τηλεόραση, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός
Ο Γεράσιμος Γεννατάς έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την τηλεόραση.
Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι δεν έχει συμφιλιωθεί με την εικόνα του στην τηλεόραση και πρόσθεσε ότι δεν ένιωσε ποτέ ότι ήταν στις πρώτες επιλογές για ρόλους.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5q1gz9gt7yp)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Όλα τα πράγματα πρέπει να τα παίρνει υπόψη του απλώς γνωρίζουμε ότι σε όλους τους χώρους υπάρχει μια τοξικότητα. Όπου διακυβεύονται χρήματα μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη τοξικότητα. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα που γράφονται επί τούτου και όλοι το γνωρίζουν αυτό».
Για το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόωρο τέλος στη σειρά «Αρχελάου 5», στην οποία πρωταγωνιστεί, σχολίασε: «Δεν ξέρουμε τι θα πει πρόωρο τέλος, εμείς αυτό που έχουμε υπογράψει είναι αυτό που έχουμε υπογράψει. Πιστεύω ότι η ΕΡΤ θα υπερασπιστεί το υλικό της και θα πορευτούμε κανονικά. Δεν είναι θέμα τηλεθέασης. Υπάρχει έτσι κι αλλιώς στη δουλειά μας (σ.σ. το ενδεχόμενο να κοπεί μία σειρά). Είναι βαρύ να ακούς κάθε μέρα ότι κόβεται η σειρά. Αν μείνουμε χωρίς δουλειά θα είναι βαρύ».
Κλείνοντας, ο Γεράσιμος Γεννατάς εξομολογήθηκε: «Κάνω τρεις δουλειές και τις κάνω γιατί χαίρομαι. Δεν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε πέντε δουλειές. Έχω την αίσθηση ότι ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των πρώτων επιλογών. Δεν έχω συμφιλιωθεί με την εικόνα μου στην τηλεόραση, αρχής γενομένης από τη φωνή μου. Δεν αντέχω να την ακούω».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.