Τις χθεσινές της αποκαλύψεις για τους βιασμούς της από ένα πρόσωπο με το οποίο έχει συγγένεια και από τον οποίο προέκυψαν και τα δύο της παιδιά, επανέλαβε και σήμερα η Ειρήνη Μουρτζούκου σε τηλεοπτική της τοποθέτηση στο Star.
«Έχω εξηγήσει και στον δικηγόρο μου πώς έχει γίνει. Έπρεπε να το πω» απάντησε η Μουρτζούκου όταν ρωτήθηκε σχετικά, ενώ όταν της ζητήθηκε να ξεκαθαρίσει αν από τις συγκεκριμένες πράξεις προέκυψαν τα παιδιά και αν ήθελε να τα κρατήσει, είπε: «Είχα ένα βάρος πάνω μου, ήθελα να γεννηθούν τα παιδιά (παρ' όλο που προέρχονταν από τον βιασμό)».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5q39mihs6vd)
Σε άλλο σημείο, ρωτήθηκε για τη σχέση της με μια γυναίκα που μπορεί να έχει πειράξει τον Παναγιωτάκη. «Με έχει προβληματίσει μια κουβέντα... ότι υπάρχει μια φαρμακευτική αγωγή...» είπε η Μουρτζούκου και στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως είχε σχέση με το συγκεκριμένο πρόσωπο που την είχε ρωτήσει για φαρμακευτική αγωγή που προκαλεί θάνατο και δεν βρίσκεται στις εξετάσεις, προσθέτοντας πως υπήρχε και ζήλεια ανάμεσά τους.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.