Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε τα γυρίσματα για τη «Φάρμα» την οποία θα παρουσιάσει για ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν. Ο σεφ και παρουσιαστής δεν πήγε μόνος στις εγκαταστάσεις του ριάλιτι. Μαζί του, ήταν ο γιος του, ο οποίος φορούσε και τα κατάλληλα ρούχα για να βρεθεί στην εξοχή.
Ο μικρός Κίμωνας, ντύθηκε με τραγιάσκα, τιράντες και γαλότσες για να συνοδεύσει τον πατέρα του στα γυρίσματα της εκπομπής. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον απαθανάτισε και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο σε story στο Instagram, καλύπτοντας με ένα emoji καρδιάς, το πρόσωπο του γιου του. Με χιουμοριστική διάθεση έγραψε: «Τελευταίες διορθώσεις». Λίγο πιο μετά, επέστρεψε με ένα ακόμη στιγμιότυπο, αυτή τη φορά με το παιδί του πλάτη. «Τελευταία επιθεώρηση και είμαστε έτοιμοι» σχολίασε στο ίδιο ύφος.
Δείτε τα στιγμιότυπα
Ο σεφ αναρτά συχνά φωτογραφίες με το παιδί του. Τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου και πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πόζαρε με τον μικρό Κίμωνα στην αγκαλιά του, την ώρα που χαλάρωνε σε μια αιώρα.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»