Όπως έκανε γνωστό μέσω Instagram, επιτήδειοι χρησιμοποίησαν την Τεχνητή Νοημοσύνη για να δημιουργήσουν ένα βίντεο, το οποίο υποτίθεται ότι δείχνει τον τραγουδιστή να διαφημίζει ένα προϊόν.
Τι έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας «Τις τελευταίες ημέρες -όπως έχει συμβεί δυστυχώς και στο παρελθόν- κυκλοφορεί ένα νέο, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, κακοφτιαγμένο βίντεο με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης. Χρησιμοποιεί με δόλο την εικόνα μου και τις συχνότητες της φωνής μου για να παραπλανήσει τον κόσμο προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στην αγορά ιατρικού προϊόντος. Προφανώς, πρόκειται για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ που διώκεται ποινικά. Γι’ αυτό έχω υποβάλλει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μήνυση – έγκληση κατά του άγνωστου δράστη, κατόχου των συγκεκριμένων προφίλ».
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.